• MAGELAN TRAVEL
    Užice
    Titovim Plavim vozom do "Užičke Republike"
  • Titovim Plavim vozom do "Užičke Republike"
  • Titovim Plavim vozom do "Užičke Republike"

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Kultura, sport, koncerti MAGELAN TRAVEL, Srbija, Užice

Užice Kultura, sport, koncerti, Titovim Plavim vozom do "Užičke Republike"

2 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

Prvi dan (29.11.) – petak

Za putnike iz Novog Sada, polazak autobusa je u 10.00 sa parkinga kod sajma (kod bivšeg restorana „Zlatna medalja“). Polazak Plavog voza sa stanice „Topčider“ u Beogradu je tačno u 12.00 časova.

Sledi prijatna vožnja tokom koje ćete se osećati kao da ste i sami predsednik neke zemlje. Putujte u pokretnom luksuznom apartmanu opremljenom raskošnim salonima, sobama, restoranom, trpezarijama, kupatilima i svim ostalim potrepštinama koje su bivšem predsedniku Titu omogućavale potpun komfor.

Tokom vožnje bićete posluženi jednim pićem po izboru i toplim napitkom, i čućete priču o istorijatu i zanimljivostima o Plavom vozu.

Dolazak u Užice je oko 15.30 posle čega sledi transfer do hotela „Iris“ na Zlatiboru. Slobodno vreme do večere.

U 20 h je večera u hotelu uz muzički program sa tematikom povratka u vreme partizana, Tita, pionira, bratstva i jedinstva sa muzikom iz svih bivših jugoslovenskih republika, a zatim i u doba dobrog starog pop-roka bivše Jugoslavije! Osim specijaliteta užičkog kraja na švedskom stolu biće i neki od specijaliteta iz bivše Jugoslavije koji su bili omiljeni Josipu Brozu Titu.

 

Drugi dan (30.11.) - subota

Doručak u hotelu je od 7 do 8.30. U 9 h polazak na dva različita programa.

I Program koji je uključen u cenu:

U 9 h transfer do Užica i obilazak grada u pratnji vodiča (gradski muzej, centar, gradska plaža i po želji Stari grad). Obilazak muzejske postavke Užička republika i podzemne fabrike municije i po želji Starog grada. Ovaj obilazak traje oko dva i po sata. Putnici koji se uz rezervaciju prijave za posetu Kadinjači imaće organizovan transfer do ovog spomen kompleksa.

Sledi vreme za (fakultativni) ručak. Za sve koji se za ručak prijave prilikom rezervacije, ručak će biti organizovan u lokalnom restoranu sa specijalitetima tradicionalne kuhinje.

Sledi odlazak na železničku stanicu, ukrcavanje za polazak u 16.45 i vožnja do Beograda. Dolazak voza u stanicu "Topčider" predviđen je za 19.35.

Za putnike iz Novog Sada je organizovan transfer do mesta polaska.

Fakultativni program:

U 9 h polazak na fakultativni izlet do spomen kompleksa Kadinjača gde ćemo se podsetiti na pale borce u odbrani Užičke republike. Zatim posećujemo manastir Rujno, Mokru Goru, Jatarice i Drvengrad.

Smene

Datumi polaska za 2019: 29.11. i 28.12. Datumi polazaka za 2020: 25.01., 22.02., 28.03., 25.04., 01.05., 23.05., 27.06., 25.07., 22.08., 26.09., 24.10.

Napomene o ceni

Promotivna cena važi za rezervacije i uplate do 8 dana pred polazak. Minimum za realizovanje ovog programa je 50 uplaćenih aranžmana 10 dana pred put. Maksimalan kapacitet voza je 110 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnog izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, biće ponuđena doplata za realizaciju iste u zavisnosti od broja prijavljenih.

U cenu je uključeno

U cenu je uključeno:  Karta za Plavi voz u oba smera  Posluženje u vozu i jedno piće po izboru  Transfer do hotela na Zlatiboru  Jedno noćenje u hotelu Iris Zlatibor 4* u 1/2 sobama na bazi polupansiona (doručak, večera sa muzičkim programom)  Boravišna taksa 120 RSD po osobi dnevno  Transfer od hotela do Užica i obilazak grada prema programu  Usluge licenciranog vodiča  Usluge lokalnog vodiča

U cenu nije uključeno

U cenu nije uključeno (i potrebno je izjasniti se prilikom prijave): × Ručak u Užicu i jedno piće (1200 RSD) × Fakultativni izlet do Mokre Gore (1900 RSD) × Ručak tokom fakultativnog izleta (1000 rsd) × Transfer do Kadinjače za putnike koji ne idu na izlet (600 RSD) × Drvengrad (250 RSD) × Hrana i piće koji nisu uključeni u program × Transfer od/do Novog Sada (1000 RSD)

Cena od
13000 din
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?