• DREAM LAND
  Ibica
  Ibica Letovanje
 • Ibica Letovanje
 • Ibica Letovanje

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje DREAM LAND, Španija, Ibica

Ibica Letovanje, Ibica Letovanje

10 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
 • Noćenje sa doručkom
 • Polupansion
 • Pun pansion
 • All inclusive
 • Najam

Program putovanja

1 – 7. dan BEOGRAD – MINHEN - IBICA Dolazak na aerodrom dva sata pre leta za Minhen u 06:30h. Sletanje u minhen u 08:00h i nastavak putovanja u 09:50h. Sletanje na Ibicu predviđeno je u 12:10h. Po sletanje transfer do hotela i smeštaj. Boravak na bazi 7 noćenja u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje. 8. dan IBICA- MINHEN – BEOGRAD Odjava iz hotela i transfer do aerodroma. Let sa Ibice u 12:55h. Sletanje u Minhen u 15:10h a nastavak putovanja u 21:05h. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 22:35.

Smene

Napomene o ceni

NAPOMENA: 1. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. 2. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati kao ni iznos aerodromski taksi. Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije! Nacin plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na put.

U cenu je uključeno

Cena uključuje: avio prevoz, povratni transfer (aerodrom-hotel-aerodrom), 7 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu, organizaciju i realizaciju putovanja.

U cenu nije uključeno

Cena ne uključuje: međunarodno zdravstveno osiguranje, turističku taksu – plaća se na recepciji hotela, usluge vodiča/predstavnika na destinaciji, fakultativne izlete, individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove.

Cena od
634 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Ibica putovanje Ibica
Ibica Letovanje

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?