• MAESTRO TRAVEL
    Sunčev breg
    Hotel Sveta Sofia ***
  • Hotel Sveta Sofia ***
  • Hotel Sveta Sofia ***

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje MAESTRO TRAVEL, Bugarska, Sunčev breg

Sunčev breg Letovanje, Hotel Sveta Sofia ***

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Hotel Sveta Sofija ***

Hotel Sveta Sofija
Kompleks Sv.Sofija se nalazi u Sunčevom Bregu. Njegova lokacija čini ga atraktivnim za opuštajući odmor na moru. Centar Sunčev Breg je samo 5 minuta vožnje automobilom i 20-30 minuta pešaka. Kompleks St.Sofia se nalazi u najatraktivnijom delu naselja i udaljen je svega 350 metara od prekrasne peščane plaže (Cacao Beach) i mirnog plavog mora.
Zahvaljujući svojoj lokaciji, to je savršeno mesto za opuštanje, kako za mlade, tako i za porodice sa decom. Samo korak dalje od hotela su najsavremeniji klubovi – Bedroom Beach, The 1, La Cubanita, Cacao Beach Club i mnogi restorani sa najboljim morskim jelima koji će zadovoljiti svačiji ukus. Veliki izbor vodenih atrakcija koje nudi plaža Cacao Beach.
Panoramski let ostaviće nezaboravni utisak. Takođe možete posetiti “Action akuapark”.
Autobuska stanica u blizini kompleksa St.Sofia omogućava našim gostima da brzo i lako posete romantični stari grad Nesebar svojim kulturnim spomenicima, privlačnim ribljim restoranima i prekrasnim noćnim pogledom na more prema Sunčevom Bregu.
Aparthotel St.Sofia nudi moderne studije, dvokrevetne i dvokrevetne apartmane. Apartmani su pristupačni i nude sve pogodnosti apartmana za razliku od obične hotelske sobe. Pogodni su za kratki i duži odmor u kome ćete se osećati bolje nego u svom domu. Imate prostran dnevni boravak sa udobnim nameštajem, TV-om i udobnom spavaćom sobom. Sobe su prostrane sa širokim, udobnim krevetima. Čajna kuhinja je u potpunosti opremljena frižiderom, mašinom za pranje veša i pločom za kuvanje, kao i priborom i posuđem.

Smene

16.06. 21.06. 26.06. 01.07. 06.07. 11.07. 16.07. 21.07. 26.07. 31.07. 05.08. 10.08. 15.08. 20.08. 25.08. 30.08.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

10 noćenja

U cenu nije uključeno

Boravišna taksa i osiguranje

Cena od
149 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?