• SOLE AZUR
    Miločer
    Hotel California 5*, LETO 2022
  • Hotel California 5*, LETO 2022
  • Hotel California 5*, LETO 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje SOLE AZUR, Crna Gora, Miločer

Miločer Letovanje, Hotel California 5*, LETO 2022

2 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

Hotel California, Sveti Stefan, Crna Gora -  je mali hotel sa 5 zvezdica koji je lociran na živopisnoj jadranskoj obali Crne Gore. U ponudi hotela je smeštaj u elegantno uređenim sobama, sa privatnim prostorom na plaži Sveti Stefan. Gosti mogu da uživaju u besplatnim ležaljkama i u pogledu na slikovito poluostrvo Sveti Stefan. Besplatan bežični internet dostupan je u celom hotelu. Svaka smeštajna jedinica klimatizovana je i ima flat-screen TV sa satelitskim kanalima, kao i električno kuvalo.
Gostima je takođe na raspolaganju sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Iz pojedinih soba se pruža pogled na Jadransko more i plažu.
Restoran hotela California ima svoju terasu sa pogledom na plažu. U restoranu se služe jela medjunarodne kuhinje, kao i specijaliteti inspirisani lokalnom kuhinjom,a sve to uz bogatu ponudu vina. U objektu se svakog jutra služe à-la-carte doručak i bogat doručak na bazi švedskog stola.
Stari grad Budve je udaljen 10 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom u Tivtu, udaljen 32 km od hotela California. Gostima je na raspolaganju i besplatan privatni parking.

 

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
199 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?