• DREAM LAND
    Šarm el Šeik
    Šarm el Šeik letovanje
  • Šarm el Šeik letovanje
  • Šarm el Šeik letovanje

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje DREAM LAND, Egipat, Šarm el Šeik

Šarm el Šeik Letovanje, Šarm el Šeik letovanje

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA ZA LETO 2020
1. DAN
Beograd- sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ 2 sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Šarm el Šeik. Transfer do mesta boravka po izboru. Smeštaj u izabrani hotel.

2. DAN – 10. ILI 11. DAN
Šarm el Šeik - boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti.

11. ILI 12. DAN
Napuštanje objekta, transfer do aerodroma prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Direktan čarter let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik. 
Program putovanja može biti korigovan u slučaju promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.

Smene

Napomene o ceni

USLOVI PLAĆANJA: Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik Banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. NAČINI PLAĆANJA: Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put. - gotovinski, - čekovima građana do 4 mesečne rate, - platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina), - kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 4 jednake mesečne rate, - preko računa, - ON-LINE plaćanje karticom direktno putem sajta www.dreamland.travel

U cenu je uključeno

Direktan čarter let na relaciji Beograd-Šarm el Šeiki-Beograd, autobuski transfer aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u hotelu uz uslugu prema cenovniku, troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

- dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi (deca 0-2 godine ne plaćaju). - aerodromske takse u iznosu od 57,17 evra i YQ takse (doplata za gorivo) u iznosu od 20 evra po osobi (deca starosti od 0 do 2 godine ne plažaju ove takse). Plaćanje se vrši u agenciji. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo (YQ takse), nisu sastavni deo paket aranžmana samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska. - troškove pribavljanja Egipatske vize 25 USD (za putnike DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE) i plaćaju se po dolasku na destinaciju koji tokom svog boravka planiraju da napuste regiju Šarm el šeika odlaskom na neki od izleta (Petra, Manastir Sv Katarine, Jerusalim, Kairo). Za putnike koji ne planiraju da napuštaju regiju Šarm el Šeika i ne planiraju zadršavanje u Egiptu duže od 15 dana viza NIJE POTREBNA. -međunarodno zdravstveno osiguranje, -fakultativne izlete, -lične troškove i ostale nepomenute usluge.

Cena od
445 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?