• DREAM LAND
    Šarm el Šeik
    Egipat Šarm el Šeik Last Minute
  • Egipat Šarm el Šeik Last Minute
  • Egipat Šarm el Šeik Last Minute

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje DREAM LAND, Egipat, Šarm el Šeik

Šarm el Šeik Letovanje, Egipat Šarm el Šeik Last Minute

6 dana
5 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion
  • All inclusive

Program putovanja

1.dan                     Sastanak grupe na aerodromu dva sata pre leta. Čarter let za Šarm el Šeik. Nakon sletanja transfer do hotela. Noćenje.

2 - 10/11. dan   Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

11/12. dan           Napuštanje soba prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Let za Beograd.

Smene

Napomene o ceni

VAŽNA NAPOMENA: Egipatska viza, u formi specijalnog pečata, je besplatna za putnike koji ostaju sve vreme boravka u regiji Šarm el Šeika. SAMO putnici koji planiraju duži boravak od 15 dana ili fakultativni izlet u Kairo plaćaju vizu po sletanju u Šarm el Šeik 25 usd (šalter pre pasoške kontrole). USLOVI PLAĆANJA: Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

U cenu je uključeno

- avionski prevoz direktim čarter letom Beograd - Šarm el Šeik - Beograd - autobuski transferi aerodrom - hotel - aerodrom - rezervisane i potvrđene usluge u izabranom hotelu - organizaciju putovanja i usluge predstavnika

U cenu nije uključeno

aerodromske takse 51.4€ (Beograd 22.4€, Šarm el Šeik 29€), plaćaju se u agenciji uz aranžman. U slučaju devijacije cene goriva, uvodi se YQ taksa koja će biti naknadno objavljena a čiji je iznos podložan promeni i isključivo zavisi od avio kompanije. - zdravstveno putno osiguranje - egipatska viza 25$ po pasošu, plaća se po sletanju na aerodrom Šarm el Šeik, pre pasoške kontrole

Cena od
359 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?