• FOR YOU PUTOVANJA
    Hurgada
    Letovanje 2022, Iberotel Makadi Beach 5*, Hurgada
  • Letovanje 2022, Iberotel Makadi Beach 5*, Hurgada
  • Letovanje 2022, Iberotel Makadi Beach 5*, Hurgada

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje FOR YOU PUTOVANJA, Egipat, Hurgada

Hurgada Letovanje, Letovanje 2022, Iberotel Makadi Beach 5*, Hurgada

8 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Hotel Iberotel Makadi Beach 5*, Hurgada leto 2022

 

Lokacija: Iberotel Makadi Beach, elegantan hotel, odiše udobnošću, luksuzom, izvarednom uslugom i ljubaznim osobljem. Nalazi se na peščanoj plaži, u zalivu Makadi, u blizini suka Madinat Makadi, gde se gosti mogu zabaviti u brojnim restoranima, barovima i prodavnicama. Udaljen je 25 km od aerodroma u Hurgadi, 32 km od Sakale.

Sobe: Hotel Iberotel Makadi Beach ima 313 soba. Superior sobe sa pogledom na baštu 25-36 m2, sa delimičnim pogledom na more 36 m2 i sa direktnim pogledom na more 45 m2 (cena i raspoloživost na upi) 45 m2. Svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, TV, mini bar (dnevna dopuna bezalkoholnih pića, kafe, čaja i vode), telefon, sef, aparat za kafu i čaj, internet, klima uređaj i terasu ili balkon.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela Iberotel Makadi Beach su glavni restorani Elsayadei (doručak i večera) i Terassina (ručak) kao i 2 a la carte restorana: Beach Restorant and Arabesque Oriental Restaurant (čije usluge gosti mogu koristiti, u sklopu AII usluge, uz prethodnu rezervaciju bez ograničenja). Gostima hotela su na raspolaganju Zenzana lobby bar, bar pored bazena, bar na plaži, Elsokkareya Fun Pub i Shisha Café. U sklopu hotela je menjačnica, apoteka, internet širom hotela, mini market, suvenirnica, usluge lekara, usluga pranja i peglanja.

Sport i zabava: Prekrasna peščana plaža i lagan pristup raskošnom koralnom grebenu, nekoliko spoljašnjih bazena, odbojka na plaži, bilijar, tereni za tenis i skvoš, brojni sportovi na vodi i klub za ronioce, animacija pogodna za odrasle i za najmađe uz klub za decu, hotel Iberotel Makadi Beach čine veoma traženim i popularnim. Za gosti koji požele uz odmor i relaksaciju, moguć je pristup savremeno opremljenom Mividaspa wellness centru (tretmani za osvežavanje i regeneraciju, masaže, programe opuštanja i kozmetičke usluge uz dodatnu naknadu), Water World vodenom parku sa 50 različitih tobogana za decu i odrasle Obavezna ulaznica za Water World za odrasle 6 eur po noci za decu 3 eur po noci .Golf terenu sa 18 rupa (uz doplatu) i tržnom centru Souk Makadi. Gostima su na raspolaganju ležaljke, peškiri i suncobrani bez doplate.

Smene

od 7 do 14 noći

Napomene o ceni

po osobi

U cenu je uključeno

avio prevoz, takse, transferi, hotelska usluga, vodič

U cenu nije uključeno

covid dokumentacija, individualni troškovi

Cena od
599 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Hurgada putovanje Hurgada
2023 Letovanje, Bellagio Beach Resort & Spa 5*, Hurgada

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?