• FOR YOU PUTOVANJA
    Hurgada
    Letovanje 2022, Jaz Aquamarine Resort 5*, Hurgada
  • Letovanje 2022, Jaz Aquamarine Resort 5*, Hurgada
  • Letovanje 2022, Jaz Aquamarine Resort 5*, Hurgada

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje FOR YOU PUTOVANJA, Egipat, Hurgada

Hurgada Letovanje, Letovanje 2022, Jaz Aquamarine Resort 5*, Hurgada

8 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Jaz Aquamarine Resort 5*, Hurgada leto 2022

 

Lokacija

Nalazi se u južnom delu Hurgade, blizu Sahl Hashesh komune, oko 20km od aerodroma i centra Hurgade.

Opšti podaci

Kompleks se sastoji od 2 dela – Aquamarine i Bluemarine. Gostima su na raspolaganju glavni restoran i 4 a’ la carte restorana, nekoliko barovai diskoteka.

Za decu tu su akva park, mini klub, igralište i dečiji bazen.

Plaža

Hotel poseduje privatnu peščanu plažu gde je jedan deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom (1km-obavezna je obuća za plažu). Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane, kao i  dva jacuzzija na plaži.

Plaća se: paviljoni.

Smeštaj

U okviru kompleksa se nalazi 1301 soba: 153 standardne (30m2), 490 superior (38m2), 427 family (45m2), 144 deluxe (50m2), 70 executive (44m2), 9 junior apartmana, 6 executive apartmana i 2 senior apartmana (apartmani veličine 70-100m2). Sve sobe poseduju klima uređaj, balkon/terasa sa 2 stolice, telefon, sef, fen, aparat za brijanje, mini bar, Wi-Fi internet.

Plaća se: mini bar, telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga je all inclusive -doručak, ručak, večera, samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu “Topaz”. Hotel raspolaže još sa 4 a’ la carte restorana: “Makai Tukai”-azijski restoran, “Nino’s”-italijanski restoran, “Sofra”- libanski restoran i “Corallo”-riblji restoran i nekoliko barova: Fayrouz lobby bar, La Perla Pool, Paradiso Beach Bar, Fantasia disco, Waves bar (preporučeno za parove), Aquarius bar. U određenim barovima se u toku dana osim pića služi i užina, kasni doručak, kasna večera. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine i poslastice na određenim mestima u određeno doba dana.

Plaća se: a’ la carte restorani, uvozna alkoholna i premium pića, pića u diskoteci posle ponoći, nargila i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, apoteka, prodavnice, fotograf, servis za pranje i peglanje veša, frizer, bankomat iznajmljivanje vozila.

Sport i zabava

Za goste hotela na raspolaganju su recepcija, 18 bazena za decu i odrasle, dva jacuzzija na plaži, akva park sa 22 tobogana(14 za odrasle i 8 za decu). Tokom zimske sezone greje se manji bazen (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Od ostalih aktivnosti gostima su na raspolaganju aerobik, stoni tenis, pikado, boćanje, vaterpolo, odbojka na plaži, dnevne i večernje animacije.

Plaća se: osvetljenje teniskog i multi terena, ronilački centar, sportovi na vodi, jahanje kamila i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

U okviru “Mi Vida” spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaća se: sauna, parno kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Smene

od 7 do 14 nći

Napomene o ceni

po osobi

U cenu je uključeno

avio prevoz, takse, transferi, hotelska usluga, vodič

U cenu nije uključeno

covid dokumentacija, individualni troškovi

Cena od
599 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Hurgada putovanje Hurgada
2023 Letovanje, Bellagio Beach Resort & Spa 5*, Hurgada

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?