• FOR YOU PUTOVANJA
    Hurgada
    Hurgada, Letovanje 2022, Albatros Aqua Vista Resort 4*
  • Hurgada, Letovanje 2022, Albatros Aqua Vista Resort 4*
  • Hurgada, Letovanje 2022, Albatros Aqua Vista Resort 4*

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje FOR YOU PUTOVANJA, Egipat, Hurgada

Hurgada Letovanje, Hurgada, Letovanje 2022, Albatros Aqua Vista Resort 4*

8 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Abatros Aqua Vista Resort 4*

 

Lokacija

Udaljen je oko 7km od aerodroma i oko 15km od centra Hurgade.

Opšti podaci

Aqua Vista Resort je otvoren u januaru 2008. a poslednji put renoviran 2017. godine. U ponudi ima 326 smeštajnih jedinica. Okružen je hotelima Beach Albatros Resort, Albatros Aqua Park i Aqua Blu čije sadržaje gosti hotela mogu da koriste.

Za decu tu su mini klub, igralište u hotelu Albatros Aqua Park, 3 dečija bazena (od kojih je jedan u hotelu Albatros Aqua Park), 3 bazena dečija sa 16 tobogana u hotelu Aqua Blu.

Plaža

Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros Resort do koje vodi besplatan shuttle bus. Plaža je peščana i veći deo je kupališna zona, na manjem delu plaže se nalazi koralni greben koji privlači zaljubljenike u podvodni svet.  Ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu se ne plaćaju. Peškiri se dobijaju u hotelu uz karticu.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 326 smeštajnih jedinica i sve imaju pogled na baštu ili bazen, klima uređaj, SAT TV, mini bar, fen za kosu, sef, Wi-Fi internet, ketler (na zahtev).
Standardne sobe su veličine oko 41m2.
Porodične sobe se sastoje od dve sobe i kupatila, površine su oko 82m2.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Soprano (italijanski restoran), Saffran (orijentalni restoran), La’ Asiatique (azijski restoran) i a la carte restoran Lagoon. Gostima su na raspolaganju i barovi – Pool Bar White, Cubana Bar, Lobby Bar Olympus, Red Sky Bar i Milenium Sport Bar, dikoteka Underground (u hotelu Aqua Blu), Red Sky Bar (u hotelu Beach Albatros). U konceptu su palačinke, sladoled, kao i sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: uvozna akoholna i bezalkoholna pića, a la carte restoran Lagoon, nargila, pića u diskoteci i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Lekar u okviru hotela Aqua Blu, servis za pranje veša, bankomat, frizer u hotelu Albatros Aqua Park.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima teretanu, stoni tenis, gimnastiku, gimnastiku u vodi, aerobik, pikado, razne dnevne i večernje animacije, 3 bazena za odrasle od kojih se jedan nalazi na krovu i ima direktan pristup Red Sky baru, jedan bazen za decu. Gosti hotela mogu da koriste sadržaje hotela Aqua Blu – 5 bazena od kojih su 3 za decu. Takođe, gostima su na raspolaganju i sadržaji hotela Albatros Aqua Park – 9 bazena od kojih je 5 za odrasle, 3 sa toboganima i jedan dečiji bazen.

Plaća se: sportovi na vodi (Beach Albatros Resort), osvetljenje teniskih terena i oprema, sportska radnja, bazen za sportske aktivnosti, bilijar (Albatros Aqua Park) i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Gosti mogu koristiti Spa centar u hotelu Albatros Aqua Park .

Plaća se: sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, jacuzzi, masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornosti.

Smene

od 7 do 14 noći

Napomene o ceni

po osobi

U cenu je uključeno

avio prevoz, takse, transferi, hoteska usluga, vodič

U cenu nije uključeno

covid dokumentacija, individualni prevoz

Cena od
499 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Hurgada putovanje Hurgada
2023 Letovanje, Bellagio Beach Resort & Spa 5*, Hurgada

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?