• FOR YOU PUTOVANJA
    Hurgada
    Letovanje 2022, Hawaii Le Jardin Aqua Park 4*
  • Letovanje 2022, Hawaii Le Jardin Aqua Park 4*
  • Letovanje 2022, Hawaii Le Jardin Aqua Park 4*

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje FOR YOU PUTOVANJA, Egipat, Hurgada

Hurgada Letovanje, Letovanje 2022, Hawaii Le Jardin Aqua Park 4*

8 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Hawaii Le Jardin Aqua Park 4*

 

Lokacija
Nalazi se na oko 11km od centra Hurgade i oko 21km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je ponovo otvoren krajem 2016. godine, kada je poslednji put i renoviran. Pre toga se zvao Festival i Sunrise Le Jardin.

Lepo uređen hotelski kompleks je idealan za porodice sa decom i sve one koji vole aqua park i sportove na vodi. Hawaii Le Jardin deli plažu sa hotelom Hawaii Riviera a gosti mogu da koriste sadržaj i jednog i drugog hotela (ne uključujući restoran).

Za decu tu su bazen, mini disko, dečiji klub (4-12 godina) i igralište.

Plaža
Peskovita plaža je lepo uređena i gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, a veći deo kupališne zone je plitka voda i obavezno korišćenje obuće za kupanje.

Smeštaj
Hotel ima ukupno 542 smeštajne jedinice. Glavna zgrada ima 5 spratova, a ostale zgrade 6. Sve sobe imaju TV sa satelitskim kanalima, sefom, setom za čaj i kafu i fenom, balkonom ili terasom.
Ima ukupno 530 standarnih soba koje su površine 25m², family sobe imaju odvojeni deo za decu i površine su 50m².

Plaća se: mini bar (jedna flašica vode po dolasku besplatna), telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel pored glavnog restorana ima i dva a la carte restorana – Mediterranean i Fish restoran. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Pool Bar, Splash Snack Bar i Beach Bar.

Plaća se: voće, ceđeno voće, milkšejk, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića.

Ostali sadržaji
Hotel ima tri bazena – dva za odrasle i jedan bazen za decu (jedan bazen za odrasle i dečiji bazen se greju u zimskim mesecima), teniski teren, teren za mini fudbal, odbojku na plaži, stoni tenis, aerobik, Wi-Fi u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), mini klub, dnevne i noćne animacije, teretanu.

Plaća se: Health club, spa, sauna, jacuzzi, tursko kupatilo, salon za lepotu, konferencijska sala, centar za ronjenje, Aqua centar, diskoteka (ulaz je besplatan), bilijar, tenis, doktor (na poziv), usluge pranja i peglanja veša.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Smene

od 7 do 14 noći

Napomene o ceni

po osobi

U cenu je uključeno

avio prevoz, takse, transferi, hotelska usluga, vodič

U cenu nije uključeno

covid dokumentacija, individualni troškovi

Cena od
499 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Hurgada putovanje Hurgada
2023 Letovanje, Bellagio Beach Resort & Spa 5*, Hurgada

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?