• OLYMPIC TRAVEL
    Hurgada
    HURGADA 2020
  • HURGADA 2020
  • HURGADA 2020

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje OLYMPIC TRAVEL, Egipat, Hurgada

Hurgada Letovanje, HURGADA 2020

2 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion
  • Pun pansion
  • All inclusive

Program putovanja

AIR CAIRO

Prvi dan BEOGRAD - Hurgada Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" kod šaltera agencije u 03:30 h, poletanje u 05:30h, let SM388. Poletanje za Hurgadu . Sletanje na aerodrom u 10h. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje. 2. Drugi do pretposlednjeg dana Hurgada.-Boravak u hotelu i korišćenje odabrane usluge iz cenovnika. 3. Poslednji dan Hurgada - BEOGRAD Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 02h , let SM387. Dolazak na aerodrom u Beograd u 04:30h.

 

AIR SERBIA

PROGRAM PUTOVANJA 1. Prvi dan BEOGRAD - Hurgada Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla" kod šaltera agencije SunLine Travel . Poletanje za Hurgadu, čarter let kompanije Air Serbia . Sletanje na aerodrom u Hurgadi. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje. 2. Drugi do pretposlednjeg dana Hurgada. Boravak u hotelu i korišćenje odabrane usluge iz cenovnika. 3. Poslednji dan Hurgada - BEOGRAD Napuštanje hotela u zavisnosti od hotelskih pravila i reda letenja. Transfer do aerodroma. Poletanje za Beograd , čarter let kompanije Air Serbia. Sletanje u Beograd.

Smene

Napomene o ceni

SVE CENE SU IZRAŽENE U EUR. OBRAČUN ARANŽMANA SE VRŠI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE. Ovaj cenovnik je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima.OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

U cenu je uključeno

https://www.olympic.rs/letovanje/egipat-2

U cenu nije uključeno

https://www.olympic.rs/letovanje/egipat-2

Cena od
1 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?