• SOLE AZUR
    Marsa Alam
    Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*
  • Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*
  • Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje SOLE AZUR, Egipat, Marsa Alam

Marsa Alam Letovanje, Hotel Steigenberger Resort Alaya 5*

1 dana
0 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

Jaz Alaya je zvezda u usponu Marsa Alama, uspešnog turističkog centra. Nalazi se na samo 210 km od Hurgade i 4 km od međunarodnog aerodroma Marsa Alam. Marsa Alam je raj za zmajeve. Uživajte u raznim jedinstvenom životinjskom svetu , posebno u podvodnom, jer su grebeni oko zaliva Coraya poznati po svom neverovatnom morskom ekosistemu. HOTEL JE SAMO ZA ODRASLE!

 

Smene

Od 01.01. - 01.10.2022

Napomene o ceni

Hotel je samo za odrasle.

U cenu je uključeno

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA (redovna linija) OBUHVATA: *Prevoz avionom (u iznosu od 271 EUR – redovna linija) na relaciji Beograd –Hurgada– Beograd kompanijom Air Cairo *Individualni transfer na relaciji aerodrom – smeštaj – aerodrom *Aerodromske takse (u iznosu od 76 EUR, deca do 2 godine placaju 50 EUR) . Aerodromske takse se plaćaju u agenciji i podložne su Ukupna cena aerodromskih taksi obuhvata takse na beogradskom aerodromu, aerodromu u Hurgadi *Smeštaj u hotelima na bazi izabrane usluge prema tabeli iz cenovnika (6,9,10,13 noćenja) *Usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji *Troškove organizacije i vođenja aranžmana

U cenu nije uključeno

*Doplate za sobe sa pogledom na more, bungalove .. *Fakultativne izlete koje u Hurgadi organizuje naš ino-partner. *Međunarodno zdravstveno osiguranje za period boravka 8/11/12/15 dana. Potrebne informacije mogu se dobiti u našoj poslovnici, ili putem telefona. *Osiguranje od otkaza ili prekida turistickog Potrebne informacije mogu se dobiti u našoj poslovnici, ili putem telefona. *Egipatska viza (25 US$ po pasošu)

Cena od
1209 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?