• STUP VRŠAC
    Evia
    Letovanje Grčka - EDIPSOS
  • Letovanje Grčka - EDIPSOS
  • Letovanje Grčka - EDIPSOS

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje STUP VRŠAC, Grčka, Evia

Evia Letovanje, Letovanje Grčka - EDIPSOS

13 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

1. dan

Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa turističkog terminala, koji se nalazi u sklopu Autocentra Lasta, na autoputu Beograd- Niš u 13:00 h. Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i prijemom putnika na određenim stajalištima. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa kraćim usputnim zadržavanjem radi obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

2.-11. dan

Dolazak na Eviu u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije od 14:00 h). Boravak na bazi izabrane usluge.

12. dan

Napuštanje apartmana do 09:00. Slobodno vreme do polaska. Prijem putnika u dogovoreno vreme (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Polazak za Beograd.

13. dan

Dolaza ku Beograd u prepodnevnim časovima.

Smene

od 22.05.2019. do 29.09.2019.

Napomene o ceni

Cena od 75 e, cena se razlikuje u zavisnosti od kapaciteta smeštaja i smene letovanja.

U cenu je uključeno

smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja i usluge predstavnika agencije/inopartnera organizatora smeštaja i boravka.

U cenu nije uključeno

autobuski prevoz (U cenu autobuske karte uračunat je prelaz trajektom na relaciji Glifa – Agiokampos – Glifa.), trajekt (za korisnike sopstvenog prevoza), međunarodno putno zdravstveno osiguranje, obavezna boravišna taksa po odluci grčkih vlasti, fakultativni izleti, individualni i ostali troškovi putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu napomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta ili boravka u vili.

Cena od
75 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete