• KONTIKI TRAVEL & SERVICE
    Kos
    Kos 2019
  • Kos 2019
  • Kos 2019

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje KONTIKI TRAVEL & SERVICE, Grčka, Kos

Kos Letovanje, Kos 2019

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion
  • All inclusive

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA AVIONOM

1. dan BEOGRAD - KOS Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Kon Tiki-a 2 sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Kos. Transfer do mesta boravka po izboru. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel.

2. do 10. dan KOS Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti.

11. dan KOS - BEOGRAD Napuštanje objekta, transfer do aerodroma prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Direktan čarter let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera putnike obaveštava agencijski predstavnik.  

Smene

Na 10 dana

Napomene o ceni

USLOVI PLAĆANJA: Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Kao i određeni popusti i doplate koje zavise od izabranog hotela.

U cenu je uključeno

U cenu aranžmana je uračunato: • Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, povratna avio karta na čarter letu AirSerbia na relaciji Beograd-Kos-Beograd, povratni transfer aerodrom-hotel-aerodrom, usluge predstavnika i vodiča na srpskom jeziku, troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

U cenu aranžmana nije uračunato: • Aerodromske takse u iznosu od 37,50 evra (A/P BEG taxa 4.48 EUR LG, 16.72 EUR RS, 0.98 EUR RF A/P KGS taxa 15,10 EUR). Plaćanje se vrši u agenciji po prodajnom kursu za efektivu Banka Intesa na dan uplate. Doplata za gorivo YQ 20 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju doplatu za gorivo. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska, deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu, • Dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi(deca 0-1,99 godine ne plaćaju), • Međunarodno zdravstveno osiguranje (Međunarodno putno zdravstveno osiguranje u vidu medicinske asistencije po uslovima Generali osiguranja osnovno osiguravajuće pokriće. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima Generali osiguranja, koji su Vam na raspolaganju prilikom uplate aranžmana u agenciji). • Fakultativne izlete, • Lične troškove i ostale nepomenute usluge pod „Cena putovanja uključuje“ Kao i određeni popusti i doplate koje zavise od izabranog hotela.

Cena od
339 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete