• DREAM LAND
  Krf
  Krf letovanje
 • Krf letovanje
 • Krf letovanje

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje DREAM LAND, Grčka, Krf

Krf Letovanje, Krf letovanje

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
 • Noćenje sa doručkom
 • Polupansion
 • Pun pansion
 • All inclusive
 • Najam

Program putovanja

1. dan Beograd - Krf: Turistički aranžman započinje 2 sata pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja avionasastankom kod šaltera na aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnikpristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, briguo putniku preuzima služba aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju, sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gde gosti borave. Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 16h a moze biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće, može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguć je prevoz prtljaga drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. do 10. dan - Krf: Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Mogućnost organizovanja fakultativnihizleta (min za realizaciju je 20 osoba), noćenje sa uslugama navedenim u cenovniku.
11. dan Krf - Beograd: Napuštanje soba najkasnije do 12h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd.Završetak usluge.
Popust za decu se odnosi isključivo kada su u pratnji dve odrasle ili punoplative osobe. Deca do 2 godine nemaju svojesedište u avionu, niti ležaj u hotelu. Krevetac za bebe se uzima na lični zahtev i plaća, a u nekim hotelima može bitibesplatno. Putnik je u obavezi da najavi krevetac prilikom sklapanja ugovora.

Smene

Na 10 dana

Napomene o ceni

NAČINI PLAĆANJA: 1) Avansno: a) Gotovinom u potpunosti ili 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% najkasnije 14 dana pre putovanja, b) Čekovima, c) Uplatom na račun agencije ili d) platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina) u agenciji ili online putem website-a agencije. 2) Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak: a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (datum realizacije 5/10. i 15. u mesecu.); čekovi mogu biti deponovani u agenciji najkasnije 15 dana pred putovanje; b) platnim karticama (Visa i Master, Banca Intesa-e) na maksimalno 5 mesečnih rata; Akontacija 40% odmah, ostatak na rate; kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije; c) putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima organizator putovanja ima potpisan ugovor.

U cenu je uključeno

Povratna avio karta na relaciji Beograd – Krf – Beograd (čarter let) Transferi na Krfu aerodrom – hotel – aerodrom Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge po tabeli iz cenovnika na bazi 10 noćenja Usluge predstavnika agencije i troškovi organizacije i realizacije putovanja

U cenu nije uključeno

• Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 36.50€ za odrasle i decu preko 2 godine, (taksa u Beogradu 21.42€, taksa u Grčkoj 14.10€, DCV taksa 0.98eur); deca od 0-2 godine ne plaćaju kartu ni takse i nemaju sedište u avionu. • YQ taksa doplata za gorivo 10 € po osobi (odrasli i decu preko 2 godine), plaća se u agenciji uz aranžman. Iznos takse je podložan promeni. • Dinarski deo aranžmana, odrasli i deca preko 2 godine starosti, u iznosu od 1.990,00 dinara • Doplata za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i razlikuje se od hotela do hotela). • Međunarodno putno osiguranje. Posedovanje polise putnog osiguranja za ulazak na teritoriju zemalja EU je obaveza putnika, te putnici sami snose odgovornost u slučaju neposedovanja istog . • ORGANIZATOR SAVETUJE I PREPORUČUJE KUPOVINU OSIGURANJA OD OTKAZA PUTOVANJA. Više informacija potražite u agenciji ili na našem sajtu. • Boravišna taksa: ista se plaća direktno recepciji hotela. U trenutku postavljanja programa cena po sobi po danu iznosi: 0.50€ za htl 2*/ 1*, 1,5€ za htl 3*, 3€ za htl 4* i 4€ za htl 5*; 0.25€ za apt 1key-2key, 0.50€ za apt 3key, 1€ za apt 4key. • Fakultativni izleti i individualni troškovi putnika

Cena od
170 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Krf putovanje Krf
Krf letovanje
Izdvojeno
Krf putovanje Krf
Krf Last Minute

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?