• FIBULA AIR TRAVEL
    Krf
    HOTEL ALMYROS BEACH HOTEL-ACHARAVI-Krf
  • HOTEL ALMYROS BEACH HOTEL-ACHARAVI-Krf
  • HOTEL ALMYROS BEACH HOTEL-ACHARAVI-Krf

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje FIBULA AIR TRAVEL, Grčka, Krf

Krf Letovanje, HOTEL ALMYROS BEACH HOTEL-ACHARAVI-Krf

10 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

ALMYROS BEACH HOTEL  4* - Acharavi, Krf
Lokalna zvanična kategorizacija: 4*

Položaj: Almyros Beach Hotel je hotelski kompleks koji se prostire na površini od 35.000 m2, od plaže do brda prekrivenog šumom. Hotel je smešten na severnoj obali Krfa, u regiji Almyros. Udaljen je oko 2 km od malog mesta Acharavi i 39 km od grada Krfa i aerodroma.

Smeštaj: hotel se sastoji iz glavne zgrade ( renovorana za sezonu 2018.g.) i pored bungalova na dva sprata ima 12 novih dvospratnih zgrada. Bungalovi nude sobe na prizemlju i prvom spratu. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom/ tuš kabinom, fen, balkon / terasu, SAT TV, mini frižider, sef, besplatan bežični internet i klimu. Telefon se posebno plaća prema hotelskim pravilima. Standardne sobe su predviđene za max. 3 osobe, površine oko 25m2 sadrže: francuski ležaj / dva klasična ležaja i sofa / krevet na rasklapanje, Superior sobe su površine oko 30m2, max 3 osobe i sadrže: francuski ležaj / dva klasična ležaja i sofa / krevet na rasklapanje, Mezonete – max. 4 osobe, sastoje se iz 2 nivoa- na prvom nivou se nalazi soba površine oko 25 m2 i kupatilo, a na drugom nivou potkrovlje površine oko 15 m2. Krevetac je na upit.

Usluga: All Inclusive (sve uključeno) – samoposluživanje (švedski sto) izbor više jela za doručak, ručak i večeru; domaća alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima.

Sadržaj: u glavnoj zgradi se nalaze –recepcija sa lobijem, glavni  i a la carte restoran, glavni bar i kafeterija, bar pored bazena, bar na krovu, lekarska ordinacija, dečji klub, teretana, recepcija za spa centar, diskoteka, mini market, konferencijska sala. Posebno se plaćaju prema hotelskim pravilima: sef, rent a car/bike, elektronske igrice, spa centar, usluge mejnačnice, vešeraj.

Plaža: hotel se nalazi na peščanoj plaži na svega 10m od hotela. Suncobrani i ležaljke se naplaćuju. Peškiri za bazen / plažu uz depozit.

Sport i zabava: otvoren bazen, dečji bazen, dečje igralište, veče zabave, veče grčke muzike i plesa, teniski tereni. Posebno se plaćaju prema hotelskim pravilima: sauna i masaža (na upit), bilijar, stoni tenis, aerobik, mala teretana, košarka, odbojka na plaži. Vodeni sportovi na plaži se dodatano naplaćuju.

Napomena:  hotel je pogodan za osobe sa hedikepom i ima specijalne sobe ( na upit)

All Inclusive koncept
Doručak: 07:00 - 10:00 –glavni restoran
Ručak: 12:30 - 15:30–glavni restoran
Večera: 18:30 - 21:30 at Main Restaurant.
Užina: 10:00 - 12:00 & 16:00-18:00 –bar kod bazena
Kafa, čaj & kolači: 16:00-17:00 –bar kod bazena.
Sladoled: 10:00-12:00 & 16:00-18:00 –bar kod bazena.
Piće: lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i sokovi se služe svakodnevno u terminu 10:00 - 23:00 –glavni lobi bar, bar kod bazena,konferencijski bar i u terminu 17:00 - 23:00 –bar na krovu

Smene

Smene su iskljucivo na 10 noci, koje krecu od 01.06.2020.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
571 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?