• FIBULA AIR TRAVEL
    Krf
    HOTEL VICTORIA HILL-DASSIA-Krf
  • HOTEL VICTORIA HILL-DASSIA-Krf
  • HOTEL VICTORIA HILL-DASSIA-Krf

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje FIBULA AIR TRAVEL, Grčka, Krf

Krf Letovanje, HOTEL VICTORIA HILL-DASSIA-Krf

10 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

Opis hotela

Victoria Hill hotel je mali porodični hotel kategorije 3* koji se nalazi u centralnom delu Dasije (70 m od centra), odmah iznad glavne magistrale, ušuškan u zelenilo i zaklonjen od buke i galame.

Lokacija: Udaljen je oko 450 m od plaže i 12 km od grada Krfa. Hotel je na blagom uzvišenju odakle se pruža lep pogled na zaliv Dasija i sobe su sa prelepim pogledom na Jonsko more i albanske planine koje se naziru u daljini.

Sobe: Sve sobe su jednostavno urađene i opremljene balkonom koji gleda na more ili baštu, toaletom (kupatilo, T/WC), SAT TV i klima uređajima koji se doplaćuju na licu mesta.

Sadržaji: Hotel u svom sastavu još poseduje bazen i bar pored bazena sa ležaljkama i suncobranima, restoran, recepciju sa sefovima koji se doplaćuju na licu mesta, besplatni Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama hotela, TV salu, prostoriju za čuvanje prtljaga i privatni parking za goste hotela.

Usluga: Polupansion (doručak je švedski sto / izbor više jela – samoposluživanje; večera – po meniju / predjelo, glavno jelo, salata, hleb i dezert).

 

Smene

Smene su iskljucivo na 10 noci, koje krecu od 06.07.2020.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
520 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?