• FIBULA AIR TRAVEL
  Krf
  HOTEL SUMMERTIME VILLAGE-SIDARI-Krf
 • HOTEL SUMMERTIME VILLAGE-SIDARI-Krf
 • HOTEL SUMMERTIME VILLAGE-SIDARI-Krf

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje FIBULA AIR TRAVEL, Grčka, Krf

Krf Letovanje, HOTEL SUMMERTIME VILLAGE-SIDARI-Krf

10 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
 • All inclusive

Program putovanja

OPŠTE INFORMACIJE O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

SUMMERTIME VILLAGE 3* - SIDARI

PoložajSummertime Village 3* apartmani se nalaze u regiji Peroulades u centru, od  Sidarija je udaljen oko 800 metara, na severu ostrva, na oko 35km od aerodroma i grada Krfa.

Smeštaj: Objekat raspolaže standardnim sobama (max 3 osobe) i porodičnim sobama (max 4 osobe). Sve smeštajne jedinice imaju: kupatilo sa tušem/ kadom, fen, klimu, SAT TV, frižider, telefon, sef (uz doplatu) i balkon /terasu. Neke porodične sobe imaju francuski ležaj, pomoćni ležaj može biti sofa/ležaj na rasklapanjei standardan ležaj. Besplatan krevetac za bebe je dostupan uz zahtev.

Usluga: All inclusive (sve uključeno) – samoposluživanje (švedski sto)  izbor više jela doručak, ručak, večera, užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića - po hotelskim pravilima.
Sadržaj: recepcija 24h, sef, restoran, snack bar, bar pored bazena, terasa za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima, teretana, wi-fi internet, lobi TV, ostavu za prtljag, parking. Posebno se plaćaju: sef i tenis

Plaža: Hotel se nalazi u blizini nekoliko atraktivnih peskovitih plaža. Od čuvene peščane Apotripiti plaže udaljen je oko 200 metara. Kanal ljubavi i njegove peščane plaže udaljene su od hotela oko 400 metara a peščane plaže u Sidariju udaljene su od hotela oko 600 do 800 metara.

Sport i zabava: Otvoreni bazen, bazen za decu, igralište za decu, stoni tenis. Suncobrani i ležaljke kod bazena su besplatni. Posebno se plaćaju: tenis i bilijar.

Napomena: Pogodan je za osobe sa invaliditetom

All inclusive podrazumeva: doručak 08:00 - 10:00; ručak 12:30 - 14:00; večera 19:00 - 21:00; užina 14:30 - 18:30. Napici su lokalnog porekla i podrazumevaju alkoholna i bezalkoholna pića, sokove, pivo, vino, uzo, mineralnu vodu, čaj, kafu i služe se svakodnevno u terminu 10:00 - 23:00, dok se žestoka alkoholna pića kao što su: votka, džin, brendi, rum služe u terminu 12:00 - 23:00.

  Smene

  Smene su iskljucivo na 10 noci, koje krecu od 06.07.2020.

  Napomene o ceni

  U cenu je uključeno

  U cenu nije uključeno

  Cena od
  535 eur
  Više detalja
  Ponuda na sajtu agencije

  Povezane ponude

  YUTA - Anketa

  Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
  Letovaćete u?