• DREAM LAND
  Krit
  Krit Letovanje
 • Krit Letovanje
 • Krit Letovanje

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje DREAM LAND, Grčka, Krit

Krit Letovanje, Krit Letovanje

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
 • Noćenje sa doručkom
 • Polupansion
 • Pun pansion
 • All inclusive
 • Najam

Program putovanja

1. dan Beograd - Krit (aerodrom Hanja): Turistički aranžman započinje 2 sata pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENApoletanja aviona sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnikaagencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzima služba aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju, sledi pasoškakontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gde gosti borave. Smeštaj u sobe (sobaje rezervisana od 16h, a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje.
Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće, može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom,kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguć je prevozprtljaga drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

2. do 10. dan - Krit: Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (min za realizaciju je 20 osoba), noćenje sa uslugama navedenim u cenovniku.
11. dan Krit (aerodrom Hanja) - Beograd: Napuštanje soba najkasnije do 12h (ili ranije u zavisnosti od vremena poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Smene

Na 10 dana

Napomene o ceni

NAČINI PLAĆANJA: 1) Avansno: a) Gotovinom u potpunosti ili 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% najkasnije 14 dana pre putovanja, b) Čekovima, c) Uplatom na račun agencije ili d) platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina) u agenciji ili online putem website-a agencije. 2) Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak: a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (datum realizacije 5/10. i 15. u mesecu.); čekovi mogu biti deponovani u agenciji najkasnije 15 dana pred putovanje; b) platnim karticama (Visa i Master, Banca Intesa-e) na maksimalno 5 mesečnih rata; Akontacija 40% odmah, ostatak na rate; kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije; c) putem administrativne zabrane sa firmama sa kojima organizator putovanja ima potpisan ugovor.

U cenu je uključeno

▪ Povratna avio karta na relaciji Beograd – Krit (aerodrom Hanja)– Beograd (čarter let) ▪ Transferi na Kritu aerodrom – hotel – aerodrom ▪ Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge po tabeli iz cenovnika na bazi 10 noćenja ▪ Usluge predstavnika agencije i troškovi organizacije i realizacije putovanja

U cenu nije uključeno

Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 36.50€ za odrasle i decu preko 2 godine, (taksa u Beogradu 21.42€, taksa u Grčkoj 14.10€, DCV taksa 0.98€); deca od 0-2 godine ne plaćaju kartu ni takse i nemaju sedište u avionu. YQ taksa doplata za gorivo 10€ po osobi (odrasli i deca preko 2 godine), plaća se u agenciji uz aranžman. Iznos takse je podložan promeni. Dinarski deo aranzmana, odrasli i deca preko 2 godine starosti, u iznosu od 1.990,00 dinara Doplata za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i razlikuje se od hotela do hotela) Međunarodno putno osiguranje. Posedovanje polise putnog osiguranja za ulazak na teritoriju zemalja EU je obaveza putnika, te putnici sami snose odgovornost u slučaju neposedovanja istog . ORGANIZATOR SAVETUJE I PREPORUČUJE KUPOVINU OSIGURANJA OD OTKAZA PUTOVANJA. Više informacija potražite u agenciji ili na našem sajtu. Boravišna taksa: ista se plaća direktno recepciji hotela. U trenutku postavljanja programa cena po sobi po danu iznosi: 0.50€ za htl 2*/ 1*, 1,5€ za htl 3*, 3€ za htl 4* i 4€ za htl 5*; 0.25€ za apt 1key-2key, 0.50€ za apt 3key, 1€ za apt 4key. Fakultativni izleti i individualni troškovi putnika

Cena od
325 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Krit putovanje Krit
Krit Letovanje
Izdvojeno
Krit putovanje Krit
GRČKA OSTRVA FIRST MINUTE
Izdvojeno
Krit putovanje Krit
Krit Last Minute

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?