• BIG BLUE
    Olimpska regija
    Olimpska regija 2019 sopstveni prevoz
  • Olimpska regija 2019 sopstveni prevoz
  • Olimpska regija 2019 sopstveni prevoz

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje BIG BLUE, Grčka, Olimpska regija

Olimpska regija Letovanje 2019

1 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion
  • Najam

Program putovanja

1. DAN 
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN 
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN 
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.
Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.

Smene

Dnevne cene

Napomene o ceni

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik Banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. BIG BLUE GROUP DOO ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U cenu je uključeno

Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge Troškove organizacije putovanja

U cenu nije uključeno

Dinarski deo aranžmana 1.790 RSD po rezervaciji Međunarodno zdravstveno osiguranje Prevoz: Big Blue Group može da ponudi prevoz putnika za određene destinacije. Molimo Vas da se o doplati za prevoz dodatno informišete preko Call centra na 011 41 41 411 ili e-mailom na info@bigblue.rs. Fakultativne izlete i individualne troškove kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela. Ostale individualne troškove i nepomenute usluge. Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 4 evra za hotele sa 5*, 3 evra za hotele sa 4*, 1.5 evro za hotele sa 3*, 0.5 evra za hotele sa 1-2*, 0.5 evra dnevno za privatne sobe, studija i apartmane, plaćaju se na licu mesta.

Cena od
15 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete