• STUP VRŠAC
    Polihrono
    Letovanje Grčka - POLIHRONO
  • Letovanje Grčka - POLIHRONO
  • Letovanje Grčka - POLIHRONO

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje STUP VRŠAC, Grčka, Polihrono

Polihrono Letovanje, Letovanje Grčka - POLIHRONO

13 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Najam

Program putovanja

1. dan

Polazak iz Beograda dan ranije u odnosu na datum iz tabele u poslepodnevnim časovima sa perona glavne autobuske stanice (BAS –a), ulaz iz Karađorđeve ulice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme). Polazak iz Niša sa velikog parkinga kod Tempo-a (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa) . Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.

2. dan

Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).

2. – 6./11./16. dan

Boravak na bazi 5,10 ili 15 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

7./12./17. dan

Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

8./13./18. dan

Dolazak u Niš i Beograd u prepodnevnim časovima.

Smene

od 20.05.2019. do 27.09.2019.

Napomene o ceni

Cena od 49 e, cena se razlikuje u zavisnosti od kapaciteta smeštaja i smene letovanja.

U cenu je uključeno

najam izabranog smeštaja na bazi 5,10 i 15 noćenja, usluge licenciranog pratioca grupe, usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji i troškove organizacije i vođenja aranžmana.

U cenu nije uključeno

prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu, međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji), osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranzmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona – PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA, održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu, fakultativni izleti, ulaznice, boravišna taksa u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. i koja trenutno iznosi : : privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€ .Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana (dnevno po sobi) i peronska karta (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS).

Cena od
49 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete