• DREAM LAND
    Sitonija
    Sarti apartmani
  • Sarti apartmani
  • Sarti apartmani

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje DREAM LAND, Grčka, Sitonija

Sitonija Letovanje, Sarti apartmani

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Cena paket aranžmana obeležena je zvezdicom i uključuje smeštaj u studiju ili apartmanu po izboru u trajanju od 9, 10, 12 ili 15 noćenja i autobuski prevoz.

Smene

Napomene o ceni

Cena paket aranžmana obeležena je zvezdicom i uključuje smeštaj u studiju ili apartmanu po izboru u trajanju od 9, 10, 12 ili 15 noćenja i autobuski prevoz. Uslovi i način plaćanja apartmanskog smeštaja Rezervacija se smatra konačnom prilikom uplate 40% od celokupnog iznosa aranžmana. Preostalih 60% od celokupnog iznosa aranžmana potrebno je uplatiti najkasnije do mesec dana pre polaska na put.

U cenu je uključeno

- smeštaj u odabranoj kući, na bazi najma smeštaja, za odabrani broj noćenja - prevoz u slučaju da se radi o paket aranžmanu (cena sa zvezdicom *) ili u slučaju da je prevoz posebno doplaćen (ukoliko za određeni datum nije postojala ponuda paket aranžmana)

U cenu nije uključeno

- zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje - turističku taksu, u iznosu od 0,5 eur po danu po smeštajnoj jedinici - fakultativne izlete u organizaciji lokalnog partnera u Grčkoj - ostale nepomenute troškove Cenovnik važi od 14. januara do objave sledećeg zvaničnog cenovnika. Uz ovaj cenovnik i program važe opšti uslovi putovanja organizatora YUTA-e.

Cena od
60 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?