• KONTIKI TRAVEL & SERVICE
    Skiatos
    Skiatos 2019 sopstvenim prevozom
  • Skiatos 2019 sopstvenim prevozom
  • Skiatos 2019 sopstvenim prevozom

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje KONTIKI TRAVEL & SERVICE, Grčka, Skiatos

Skiatos Letovanje, Skiatos 2019 sopstvenim prevozom

1 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA SOPSTVENIM PREVOZOM

1. dan BEOGRAD - SKIJATOS Dolazak u hotel apartman/studio. Smeštaj posle 14:00h u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervciji. 

2. do predposlednji dan SKIJATOS Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. 

Poslednji dan - Napuštanje objekta najkasnije do 10:00h po lokalnom vremenu. Kraj putovanja.

Smene

Dnevne cene

Napomene o ceni

USLOVI PLAĆANJA: Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. KonTiki Travel & Service doo Beograd ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

U cenu je uključeno

Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge.

U cenu nije uključeno

• Dinarski deo aranžmana 1.790 RSD po rezervaciji • Međunarodno zdravstveno osiguranje (Međunarodno putno zdravstveno osiguranje u vidu medicinske asistencije po uslovima Generali osiguranja osnovno osiguravajuće pokriće. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima Generali osiguranja, koji su Vam na raspolaganju prilikom uplate aranžmana u agenciji). • Lične troškove i ostale nepomenute usluge pod „Cena putovanja uključuje“ Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 4 € za hotele sa 5*, 3 € za hotele sa 4*, 1,5 € za hotele sa 3*, 0,5 € za hotele sa 1-2*, 0.5 € dnevno za privatne sobe, studija i apartmane, plaćaju se na licu mesta.

Cena od
19 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete