• STAR TRAVEL
    Paralia
    Vila Makedonia beach
  • Vila Makedonia beach
  • Vila Makedonia beach

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje STAR TRAVEL, Grčka, Paralia

Paralia Letovanje, Vila Makedonia beach

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Vila Makedonia Beach se nalazi na najatraktivnijoj lokaciji u Paraliji, svega oko 20 metara od plaže (prelazi se ulica) i oko 100 metara od crkve (deo studija ima i pogled ka crkvi), u samom centru letovališta, pored brojnih marketa (jedan je u prizemlju vile), prodavnica, taverni, restorana, kafića, kioska, suvenirnica i ostalih turističkih sadržaja. Zbog blizine plaže posebno je privlačna porodicama sa malom decom, ali i svim gostima koji vole da budu u centru zbivanja i kojima je blizina plaže od presudnog značaja prilikom odabira smeštaja.

Vila poseduje lift kao i toalet sa tušem i prostor za odlaganje prtljaga na dan smene. Renovirani (nova kupatila i kuhinje) dvokrevetni i trokrevetni studiji su nešto manji po kvadraturi i nalaze se na drugom i trećem spratu (nije poslednji). Svi imaju pogled na more (direktni ili bočni) i glavnu šetačku ulicu, osim dva koji su okrenuti pozadi ka drugoj kući i cenovno su izdvojeni. Studijima sa direktnim pogledom na more isti malo kvari kuća koja se nalazi sa druge strane ulice, ali je uprkos tome pogled prelep i zaista, dok sedite na terasi, imate osećaj da ste “u moru”.

Svi smeštajni kapaciteti poseduju osnovno opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, TV i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 evra dnevno). Smeštajne jedinice nemaju peškire (isti su korišćeni samo za potrebe fotografisanja), promena posteljine se vrši na 5 dana, a gosti sami održavaju higijenu u smeštaju tokom boravka. U objektu je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati. Kuća nema sopstveni parking.

Vila Makedonia Beach je godinama na našem tržištu, većina gostiju je iznova bira za svoj odmor u Paraliji i zaista zaslužuje sve preporuke, kako zbog kvaliteta samih smeštajnih jedinica, blizine plaže i pogleda na more, tako i zbog odličnih vlasnika.

Tip smeštaja:

1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i francuski ležaj ili dva obična ležaja
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, francuski ležaj i običan ležaj

*Korišćenje klima uređaja se doplaćuje 5 evra dnevno
*Wi Fi internet gratis
*GPS koordinate: 40.268986821677025, 22.598189860707553

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
115 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?