• SOLE AZUR
    Pefkohori
    Atrium Hotel 4* , Leto 2022.
  • Atrium Hotel 4* , Leto 2022.
  • Atrium Hotel 4* , Leto 2022.

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje SOLE AZUR, Grčka, Pefkohori

Pefkohori Letovanje, Atrium Hotel 4* , Leto 2022.

2 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion
  • All inclusive

Program putovanja

Atrium Hotel 4* (Pefkohori, Grčka) okružen maslinama i borovom šumom nalazi se oko 300 m od centra Pefkohorija. Od aerodorma u Solunu je udaljen 105 km. Hotel je udaljen 700 m od plaže.Sadržaj hotela: Recepcija, bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, dečije igralište, teniski teren, teren za košarki, škola ronjenja, aerobik, bilijar, ping pong, restoran, animacija, rent a car, iznajmljivanje bicikla, menjačnica.Napomena: Za goste hotela organizovana je usluga kombi prevoza do gradske plaže na svakih sat vremena (u sezoni).

Smene

Od 19.05. - 01.10.2022.

Napomene o ceni

Cene su izražene u eurima po osobi dnevno, osim kada je drugačije naznačeno

U cenu je uključeno

*Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge i brojem noćenja *Usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji *Troškove organizacije i vođenja aranžmana

U cenu nije uključeno

*Boravišnu taksu u Grckoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj - 0.5€, hoteli 1*i 2* - 0.5€, hoteli 3* - 1,5 €, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na licu mesta, gotovinski. *Međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) . *Osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja. Placa se prilikom ugovaranja aranzmana. *Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu ( važi samo za privatni smeštaj ) *Fakultativne izlete i ulaznice, kao i ostale individualne i nepomenute troškove.

Cena od
48 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?