• STAR TRAVEL
    Asprovalta
    Vila Takis
  • Vila Takis
  • Vila Takis

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje STAR TRAVEL, Grčka, Asprovalta

Asprovalta Letovanje, Vila Takis

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Vila Takis se nalazi u blizini centra Asprovalte, u mirnom delu, 30 metara iza glavne trgovačke ulice sa puno raznovrsnih prodavnica, restorana, taverni, kafića, pekara, suvenirnica, girosa i ostalih turističkih sadržaja. Od plaže i uređenog šetališta je udaljena oko 230 metara. Već godinama je na našem tržištu i zbog lepog dvorišta sa puno zelenila, letnjikovca, roštilja i privatnog parkinga, popularna je među ljubiteljima ovog letovališta, prvenstveno među porodicama i putnicima koji žele mir, a da su opet u blizini svih sadržaja.

Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim, 1/3+1 i četvorokrevetnim studijima, kao i duplex apartmanima. Smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju i na prvom spratu i okrenute su ka dvorištu i letnjikovcu.

Svi smeštajni kapaciteti poseduju osnovno opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), kupatilo, prostranu terasu sa garniturom za sedenje (duplex apartman ima ogromu terasu u G), TV i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 evra dnevno). Smeštajne jedinice nemaju peškire (isti su korišćeni samo za potrebe fotografisanja), a promena posteljine se vrši na polovini boravka. Gosti sami održavaju higijenu u smeštaju. U objektu je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati.

Kuća sa privatnim parkingom, lepim dvorištem sa puno zelenila, letnjikovcem i roštiljem, na svega 30 metara od centra mesta, a opet u mirnom okruženju, kao i odlični domaćini, garancija su dobrog i kvalitetnog odmora.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
79 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?