• ELNOS TOURS
    Gerakini
    GRČKA LETO - GERAKINI 2022
  • GRČKA LETO - GERAKINI 2022
  • GRČKA LETO - GERAKINI 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje ELNOS TOURS, Grčka, Gerakini

Gerakini Letovanje, GRČKA LETO - GERAKINI 2022

13 dana
12 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Gerakini nudi idealne uslove za one kojima je pravi odmor osnovni motiv odlaska na letovanje a jednostavno je savršeno mesto za porodice sa malom decom. Ovde nema buke, gužve i večernjeg „provoda“. U letovalištu je nekoliko malih, porodičnih hotela, taverni i kafića, marketa kao i pekara. Plaža je lepa, peščana i prostrana; 600 metara duga i do 100 metara široka, sa igralištem za decu i sportskim terenima – idealna za uživanje u suncu i kristalno čistom moru.

Ovo malo i novo letovalište, okruženo maslinjacima, zimzelenim parkom i peščanom obalom zaliva Toroneos, nalazi se „u korenu“ prva „dva prsta“ Halkidikija, 90 km. jugoistočno od Soluna. Mesto je u neposrednoj blizini magistralne saobraćajnice Nea Mudania (na 15 km.) – Neos Marmaras (na 43 km.) pa je (za pristalice aktivnog odmora) lako, jednostavno i brzo realizovati izlete do prelepih plaža Sitonije ili popularnih letovališta Kasandre. Svakako treba iskoristiti blizinu lokalne luke Ormos Panagias i uživati u celodnevnom krstarenju uz zapadnu obalu Svete Gore.

Smene

Na svakih dvanaest dana od 29.maja do 27.septembra

Napomene o ceni

Cene su PO OSOBI U EVRIMA za najam smeštajne jedinice 12 noći/13 dana, a zavise od perioda letovanja i veličine studia ili apartmana.

U cenu je uključeno

NAJAM

U cenu nije uključeno

Autobuski prevoz, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, boravišne taksa

Cena od
60 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Gerakini letovanje cene Gerakini
GRČKA LETO - GERAKINI 2022

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?