• STAR TRAVEL
    Kefalonija
    Vila Eleanna – Lassi
  • Vila Eleanna – Lassi
  • Vila Eleanna – Lassi

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje STAR TRAVEL, Grčka, Kefalonija

Kefalonija Letovanje, Vila Eleanna – Lassi

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Vila Eleanna – Na samom šetalištu, prepunom restorana, kafića, poslastičarnica, prodavnica suvenira, u centru glavnog mondenskog letovališta LASSI nalazi se Vila Eleanna. Ova prelepa vila je udaljena od plaže 450 metara i nepuna 2 km od centra  Argostolija. U neposrednoj blizini su veliki supermarket, pekara, kao i veliki broj restorana. Apartmani naše agencije su na spratu, dok se u prizemlju nalazi rent-a-car Hertz.

DVOKREVETNI STUDIO – Sastoji se od sobe sa francuskim ležajem, TV/KAT, ormanom za stvari, noćnim stočićem i klima uređajem, potpuno opremljena kuhinja. Takođe, studio poseduje i kupatilo sa tuš/WC, kao i terasu sa stolom.

TROKREVETNI APARTMAN / APARTMAN 1/3+1: Apartmani se sastoje od spavaće sobe u kojoj se nalazi ili francuski ležaj dimenzija 190x145cm ili dva singl standardna spojena ležaja dimenzija 190x80cm, TV/KAT, noćni stočić i ormar. U drugoj prostoriji se nalazi kuhinja sa posuđem za tri-četiri osobe, rešo sa dve ringle (mala i velika), frižider. Takođe, tu se nalazi ležaj dimenzija 185×80 cm, a kod app 1/3+1 se nalazi ležaj 185×80 cm iz kog se izvlači jos jedan ležaj dimenzija 185×80. Apartman poseduje kupatilo sa tuš/WC, kao i klima uređaj. Apartman poseduje terasu sa garniturom za sedenje.

PETOKREVETNI DUPLEKSI se sastoje od dve spavaće sobe i odvojene kuhinje sa dnevnim boravkom, gde se nalazi ležaj na razvlačenje, zatim kupatila i tri terase i dva klima uređaja. Jedna soba ima francuski ležaj dimenzija 190x140cm, orman, noćni stočić, klima uređaj. Druga soba ima dva standardna ležaja, orman, noćni stočić, klima uređaj. Dupleks poseduje kuhinju u kojoj se nalazi šporet, frižider, kao i potrebno posuđe za pet osoba. Kupatilo (tuš/WC). Dupleks poseduje 3 terase sa garniturama za sedenje.

*WI-FI INTERNET KONEKCIJA JE DOSTUPNA U CELOM OBJEKTU – GRATIS         
*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA JE OPCIONO I PLAĆA SE NA LICU MESTA 5 EURA DNEVNO.
*ČIŠĆENJE I PROMENA POSTELJINE – DVA PUTA U TOKU SMENE

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
99 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?