• STAR TRAVEL
    Krf
    Hotel Loutrovia 2*
  • Hotel Loutrovia 2*
  • Hotel Loutrovia 2*

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje STAR TRAVEL, Grčka, Krf

Krf Letovanje, Hotel Loutrovia 2*

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Najam

Program putovanja

Benitses je 12 kilometara udaljen od grada Krfa. Na ovoj turističkoj destinaciji smeštena je i lepa živopisna luka. Ceo grad je pun turističkih kutaka. Kafići, klubovi i restorani se nalaze na svakom koraku, a tokom dana, možete uživati u vodenim sportovima. Benitses je pravo turističko mesto, ali je zadržalo svoj identitet i tradiciju. Ovo turističko mesto se proširilo poslednjih godina, najviše zahvaljujući turizmu koji je svoju ekspanziju doživeo 70-ih i 80-ih godina, i sada je postao veliko odmaralište na Krfu. Plaže su lepo uređene i mešovite, smenjuju se šljunak i pesak.

Položaj hotela:  nalazi se na plaži, na 300m od samog centra turističkog mesta Benitses. Hotel od peščano – šljunkovite gradske plaže, obeležene plavom zastavicom,  deli ulica. Okružen je brojnim prodavnicama, kafićama, restoranima, a stanica lokalnog autobusa, koji saobraća do grada, nalazi se u blizni hotela. Udaljen je oko 12 km (južno) od grada Krfa i aerodroma. Hotel ima 22 sobe.
Hotelski sadržaj:  recepcija, restoran, bar, sef (uz doplatu – 3€ dnevno), wi-fi internet, parking.
Sobe:  dvo i trokrevetne standardne sobe, jednostavan stil, klima uređaj (uključen u cenu), TV, mini frižider, kupatilo, fen (na upit), čajnik, balkon.
Usluga: doručak (kontinentalni) – buffet servis (samposluživanje) – (kafa, čaj, đus, mleko, pahuljice, jogurt, hleb, šunka, kačkavalj, džem, kolač, kuvana jaja).

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
319 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Krf putovanje Krf
Scheria hotel 2*
Krf putovanje Krf
Vila Terra Sole
Krf putovanje Krf
Hotel Loutrovia 2*

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?