• STAR TRAVEL
    Lefkada
    Vila Filios
  • Vila Filios
  • Vila Filios

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje STAR TRAVEL, Grčka, Lefkada

Lefkada Letovanje, Vila Filios

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Vila Filios se nalazi u centralnom delu turističkog mesta Nidri. Od obale je udaljena 80m, a od gradske plaže oko 350m. Glavno šetalište u kome je najveća koncentracija prelepih restorana i kafića, se nalazi na 50 m od vile. Prelepa vila koja je u potpunosti renovirana, u svom sastavu ima lepo dvorište u kome gosti mogu uživati. Prelepi studiji koji su u zakupu nalaze se na prvom spratu. U neposrednoj blizine Vile Filio se nalaze pekare, prodavnice široke potrošnje, poslastičarnice, prodavnice suvenira, apoteke. Zbog svoje dobre lokacije, Vilu Filios preporučujemo gostima svih uzrasta. Vila poseduje dvokrevetne studije, kao i 1/2+1 studije.

NI STUDIO: Studio se sastoji od dva klasična standardna ležaja ili francuskog ležaja. Poseduje i plazma TV/KAT, kao i čajnu kuhinju opremljenu posuđem za 2 osobe. Takođe, svaki studio poseduje sopstveno kupatilo sa tuš/WC. Svaki studio ima sopstvenu terasu sa garniturom za sedenje za 2 osobe.

1/2+1 STUDIO: Studio se sastoji od dva klasična standardna ležaja ili francuskog ležaja i sofa lezaja. Poseduje i plazma TV/KAT, kao i čajnu kuhinju opremljenu posuđem za 3 osobe. Takođe, svaki studio poseduje sopstveno kupatilo sa tuš/WC. Svaki studio ima sopstvenu terasu sa garniturom za sedenje za 3 osobe.

*Čišćenje je dva puta tokom boravka, kao i promena posteljine i peškira.
*Klima uredjaj uz doplatu 5 eura dnevno na licu mesta (opciono)
*WiFi internet – GRATIS
*Parking – GRATIS

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
139 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Lefkada putovanje Lefkada
Vila Katerina Studios – Vasiliki

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?