• ELNOS TOURS
    Leptokaria
    GRČKA LETO - LEPTOKARIA 2022
  • GRČKA LETO - LEPTOKARIA 2022
  • GRČKA LETO - LEPTOKARIA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje ELNOS TOURS, Grčka, Leptokaria

Leptokaria Letovanje, GRČKA LETO - LEPTOKARIA 2022

13 dana
12 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Letovalište je uz autoput Evzoni – Atina, stotinak kilometara jugozapadno od Soluna, na najlepšem delu obale pod Olimpom. Gostima svih generacija pružaju se dobri uslovi za prijatan godišnji odmor. Izgradnja smeštajnih i infrastrukturnih kapaciteta doprinela je kvalitetu a time i popularnosti ove destinacije.

Plaža je peščano-šljunkovita , široka i dobro uređena. Šetalište kraj obale, nova trgovačko – pešačka zona i stoletni park upotpunjuju ovaj ambijent, sa brojnim hotelima, restoranima, marketima i prodavnicama, kao i popularnim LIDL-om. Cene ugostiteljskih usluga i prehrambenih proizvoda nisu visoke jer je ponuda prilagođena onima koji ovde žive i kad nije sezona (5.500 stanovnika) a ne isključivo turistima.

Ukoliko se ne koristi vlastito ili iznajmljeno vozilo, tu su lokalne agencije sa ponudom atraktivnih izleta do antičkog Diona, Litohora u podnožju Olimpa, Meteorskih manastira ili ostrva Skiatos a velika prednost je i mogućnost brzog odlaska vozom u Katerini, Solun ili čak do Atine.
 

Smene

Od 31.maja do 30.septembra svakih dvanaest dana

Napomene o ceni

Cene su PO OSOBI U EVRIMA za najam smeštajne jedinice 12 noći /13 dana a zavise od perioda letovanja i veličine studia ili apartmana.

U cenu je uključeno

NAJAM

U cenu nije uključeno

Autobuski prevoz, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, boravišna taksa

Cena od
35 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?