• STAR TRAVEL
    Nea Kalikratija
    Vila Filipos
  • Vila Filipos
  • Vila Filipos

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje STAR TRAVEL, Grčka, Nea Kalikratija

Nea Kalikratija Letovanje, Vila Filipos

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Smeštajni objekat  Filipos nalazi se  500 metara van Nea Kalikratije, na 10 metara od divlje plaže, a 800 metara od gradske plaže.  Supermarket se nalazi na oko 900 metara.

Apartman (1/4 app) – spavaća soba raspolaže francuskim ležajem i jednim singl ležajem, kupatilom sa tuš kadom.  Kuhinjskim  delom u kome se nalazi jedan singl ležaj i koji sadrži  šporet sa dve ringle i rernom, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom.

Duplex (1/4+1 dpx) – sastoji se od dve sobe, u jednoj sobi nalazi se francuski ležaj, u drugoj soba dva singl ležaja.  U kuhinjskom delu nalazi se sofa koja se ne razvlači, koji sadrži manji šporet sa dve ringle i rernom, veliki  frižider, sudoperu i  elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice.  Smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju  TV prijemnike sa grčkim kanalima, internet wireless.  Smeštajni objekat ima  obezbeđeno parking mesto u uređenom dvorištu. A može se parkirati i ispred dvorišta da bi se dobilo više slobodnog prostora u dvorištu. Za one koji dolaze sopstvenim prevozom, svoja vozila mogu parkirati u dvorištu (ne na travi) ili ispred dvorišta.

Kuća je od plaže Kristal  udaljena 2 km, a od plaže Sahara 2,5 km.
Upotreba klime je uračunata u cenu (osim za last minute ponude)!

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
125 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?