• SOLE AZUR
    Nea Roda
    Hotel Athorama 3* , LETO 2022.
  • Hotel Athorama 3* , LETO 2022.
  • Hotel Athorama 3* , LETO 2022.

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje SOLE AZUR, Grčka, Nea Roda

Nea Roda Letovanje, Hotel Athorama 3* , LETO 2022.

2 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

Hotel Athorama 3* – Nea Roda, Athos

Lokacija: Smešten je u pošumljenoj padini trećeg prsta Halkidikia odnosno na poluostrvu Atos na putu ka Uranopolisu. Udaljenost od plaže je 500 m, od aerodroma 120 km, a od grada Uranopolisa 5 km.

Sadržaji: Recepcija, restoran, bar, porodične sobe, klima, fitnes centar, dečije igralište, otvoren bazen, WiFi internet, dečije igralište, dečiji bazen, višenamenski teren za odbojku, košarku i futbal.

Athorama je porodični hotel gde gosti mogu uživati u prelepoj atmosferi i upoznati samu prirodu Atosa. Athorama hotel je namenjen onima koji pridaju važnost jednostavnom i opuštajućem odmoru..

Smene

Od 01.06-01.10.2022.

Napomene o ceni

Cene su izražene u eurima po osobi dnevno, osim kada je drugačije naznačeno

U cenu je uključeno

*Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge i brojem noćenja *Usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji *Troškove organizacije i vođenja aranžmana

U cenu nije uključeno

*Boravišnu taksu u Grckoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj - 0.5€, hoteli 1*i 2* - 0.5€, hoteli 3* - 1,5 €, hoteli 4* - 3€, hoteli 5* - 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na licu mesta, gotovinski. *Međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) . *Osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja. Placa se prilikom ugovaranja aranzmana. *Fakultativne izlete i ulaznice, kao i ostale individualne i nepomenute troškove

Cena od
29 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?