• STAR TRAVEL
    Nea Vrasna
    Vila Nikos
  • Vila Nikos
  • Vila Nikos

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje STAR TRAVEL, Grčka, Nea Vrasna

Nea Vrasna Letovanje, Vila Nikos

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Vila Nikos se nalazi na svega 20 metara od šetališta i plaže, u samom centru Nea Vrasne. Već godinama je na našem tržištu i popularna je među ljubiteljima ovog letovališta, prvenstveno zbog blizine plaže i centra mesta te dostupnosti svih turističkih sadržaja.

Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim studijima. Smeštajne jedinice se nalaze u prizemlju i na prvom spratu i većina ima delimični pogled na more (kvalitet pogleda zavisi od spratnosti i okolne vegetacije). Studiji koji nemaju pogled na more su cenovno odvojeni.

Svi smeštajni kapaciteti poseduju osnovno opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), kupatilo, terasu ili terasni prostor sa garniturom za sedenje, TV i klima uređaj čije je korišćenje besplatno. Smeštajne jedinice nemaju peškire, a promena posteljine se vrši na polovini boravka. Gosti sami održavaju higijenu u smeštaju. U objektu je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati. Vila ne poseduje sopstveni parking.

Kuća na svega 20 metara od šetališta i plaže, u centru letovališta, kao i odlični domaćini čiju drugu kuću imamo godinama unazad, garancija su dobrog i kvalitetnog odmora.

Tip smeštaja:
1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj (190*140 cm ili 190*120 cm) ili dva obična ležaja
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj (190*140 cm ili 190*120 cm) i jedan običan ležaj
1/4 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva bračna ležaja (190*140 cm ili 190*120 cm)
1/5 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva bračna ležaja (190*140 cm ili 190*120 cm) i jedan običan ležaj

*Klima uređaj – gratis
*Wi Fi internet gratis
*GPS koordinate: 40.706701, 23.701552

Turistička taksa: 0,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku. Nije sastavni deo aranžmana).

U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab (naročito na ostrvima), trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 75-90 cm sa 180-200 cm, francuski ležaj 115-150 cm sa 180-200 cm. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
89 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?