• STAR TRAVEL
    Nea Vrasna
    Vila Thealos Inn
  • Vila Thealos Inn
  • Vila Thealos Inn

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje STAR TRAVEL, Grčka, Nea Vrasna

Nea Vrasna Letovanje, Vila Thealos Inn

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Vila Thealos Inn, kvalitetan objekat sa izuzetnom lokacijom. Nalazi se na oko 100 metara od šetališta i plaže, u centru letovališta.

Već godinama je na našem tržištu i popularna je među ljubiteljima Nea Vrasne, prvenstveno zbog kvaliteta samog objekta, blizine plaže i centra mesta te dostupnosti svih turističkih sadržaja.

Vila raspolaže dvokrevetnim, dvokrevetnim sa pomoćnim ležajem i trokrevetnim studijima, trokrevetnim i četvorokrevetnim poluapartmanima (smeštajne jedinice u kojima su svi kreveti u istoj prostoriji dok je kuhinja u drugoj prostoriji, vratima odvojena od sobe) kao i prostranim duplex apartmanima (imaju jedan klima uređaj koji se nalazi u hodniku).

Sve smeštajne jedinice se nalaze na visokom prizemlju (visina 5-6 stepenika) ili na prvom spratu i okrenute su ka dvorištu susedne kuće.

Svi smeštajni kapaciteti poseduju osnovno opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, TV i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (6 evra dnevno).

Smeštajne jedinice nemaju peškire (isti su korišćeni samo za potrebe fotografisanja), a promena posteljine se vrši na polovini boravka. Gosti sami održavaju higijenu u smeštaju. U objektu je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati. Vila ne poseduje sopstveni parking.

Kuća na oko 100 metara od šetališta i plaže, u centru letovališta, kao i odličan domaćin, garancija su dobrog i kvalitetnog odmora.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
89 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?