• AMOS TRAVEL
    Nei Pori
    Vila Adonis Nei Pori letovanje 2022.
  • Vila Adonis Nei Pori letovanje 2022.
  • Vila Adonis Nei Pori letovanje 2022.

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje AMOS TRAVEL, Grčka, Nei Pori

Nei Pori Letovanje, Vila Adonis Nei Pori letovanje 2022.

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

www.amostravel.rs/aranzman/vila-adonis-nei-pori

Kliknite na link ispod za cenovnik

CENOVNIK SOPSTVENI PREVOZ

CENOVNIK AUTOBUSKI PREVOZ

Vila Adonis se nalazi između starog i novog dela Nei Porija. Vila je udaljena nepunih 100 metara od fantastične plaže koja čini Nei Pori jednim od najtraženijih mesta za godišnji odmor u Grčkoj. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima na spratu. Sve smeštajne jedinice raspolažu čajnom kuhinjom (osnovno posuđe, frižider, rešo), TV, terasom i klima uređajem čije se korišćenje opciono doplaćuje na licu mesta. Promena posteljine se vrši na pola boravka, a vila ne poseduje peškire. Gostima je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati. Zbog odlične pozicije, vila Adonis je veoma popularna na našem tržištu, jer se u neposrednoj blizini vile nalaze supermarket, pekara, mesara, prodavnica suvenira, poslastičarnica… Na nepunih 100m od vile se nalazi veliko dečije igralište, tako da će posle lepo provedenog dana na plaži roditelji sa decom moći da uživaju u čarima luna parka. Vila Adonis je za poslednji dan boravka obezbedila prostor za stvari kao i toalet koji gosti mogu koristiti.

DVOKREVETNI STUDIO: Dvokrevetni studio u svom sastavu poseduje francuski krevet ili dva singl ležaja, dva noćna stočića pored kreveta, noćni sto sa ogledalom, klima uređaj (uz doplatu), ormar, TV. Poseduje čajnu kuhinju, WC/TUŠ i terasu sa setom od stola sa dve stolice.

TROKREVETNI STUDIO: Trokrevetni studio u svom sastavu poseduje francuski krevet i singl ležaj ili tri singl ležaja, tri noćna stočića pored kreveta, noćni sto sa ogledalom, klima uređaj (uz doplatu), ormar, TV. Poseduje čajnu kuhinju, WC/TUŠ i terasu sa setom od stola sa tri stolice.

ČETVOROKREVETNI STUDIO: Četvorokrevetni studio u svom sastavu poseduje francuski krevet i dva singl ležaja ili četiri singl ležaja, noćne stočiće pored kreveta, noćni sto sa ogledalom, klima uređaj (uz doplatu), ormar, TV. Poseduje čajnu kuhinju, WC/TUŠ i terasu sa setom od stola sa četiri stolice.

*WI-FI internet – GRATIS
*Promena posteljine na pola boravka
*OBJEKAT NE POSEDUJE PESKIRE
* Korišćenje klima uređaja se DOPLAĆUJE na licu mesta 3 eura/dnevno (opciono)
*GPS koordinate: 39.978390, 22.646680

Smene

25.05./04.06./14.06./24.06./04.07./14.07./24.07./03.08./13.08./23.08./02.09./12.09./22.09.

Napomene o ceni

First minute popusti za leto 2022.

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
89 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?