• STAR TRAVEL
    Paralia
    Vila Kiriaki
  • Vila Kiriaki
  • Vila Kiriaki

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje STAR TRAVEL, Grčka, Paralia

Paralia Letovanje, Vila Kiriaki

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Vila Kiriaki, renovirana pre nekoliko godina, nalazi se na 100 metara od plaže, u samom centru Paralije i u blizini prodavnica, taverni, kafića, suvenirnica i ostalih turističkih sadržaja. Kuća je već dugo godina u ponudi i putnici koji se iznova vraćaju su najbolja preporuka za vaš boravak ovde. Takođe, pored objekta je park sa igralištem za decu.

Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Studija u prizemlju su u izdvojenom objektu koji se nalazi u dvorištu kuće i koriste ga samo gosti koji u njima borave.

Svaki studio poseduje osnovno opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), kupatilo, terasu ili terasni prostor sa garniturom za sedenje, TV i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (4 evra dnevno). Promena posteljine se vrši na 5 dana, a u objektu je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati. Kuća nema sopstveni parking.

Tip smeštaja:

1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ležaj (dimenzija 195*150cm) ili dva obična ležaja (dimenzija 195*100cm)
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, bračni ležaj (dimenzija 195*150cm) i jedan običan ležaj (dimenzija 195*100cm)

*Korišćenje klima uređaja se doplaćuje 4 evra dnevno
*Wi Fi Internet gratis
*GPS koordinate: 40.2666997, 22.5953691

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
95 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?