• STAR TRAVEL
    Pefkohori
    Vila Magdalena
  • Vila Magdalena
  • Vila Magdalena

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje STAR TRAVEL, Grčka, Pefkohori

Pefkohori Letovanje, Vila Magdalena

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Na oko 60 metara od najlepšeg dela plaže u Pefkohoriju, u mirnoj uličici, nalazi se hotel Magdalena, idealan za letovanje u Grčkoj. Ovaj hotel apartmanskog tipa blizu mora,  sastoji se od dvokrevetnih (jedan bračni ili dva standardna ležaja) i trokrevetnih studija (jedan bračni i jedan standardni ležaj).  smeštenih u visokom prizemlju ( visina 180cm ) i na prvom spratu objekta. Svi studiji imaju kuhinju (rešo sa jednim grejnim poljem, manji frižider sa komorom i osnovni potrebni pribor), kupatilo, terasu i opremljeni su klima-uređajem (koristi se uz doplatu na licu mesta u iznosu od 5€ dnevno) i flat televizorom sa satelitskim kanalima. Veličina smeštajnih jedinica je cca 15-18 m² + terasa. Hotel poseduje recepciju, lobi i jako lep koktel-bar, a svojim gostima po promotivnim cenama nudi mogućnost doručka. Hotel Magdalena poseduje određeni broj parking mesta koja se nalazi na 300m udaljenosti od hotela, iza „Fiki beach bara“. Parking se posebno naplaćuje, a više informacija možete dobiti na recepciji hotela.

GPS koordinate: N 39.990615, E 23.610408

Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom studiju.

U dolenavedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 1.5 € po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
135 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?