• STAR TRAVEL
    Pefkohori
    Vila Alexandros Garden
  • Vila Alexandros Garden
  • Vila Alexandros Garden

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje STAR TRAVEL, Grčka, Pefkohori

Pefkohori Letovanje, Vila Alexandros Garden

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Vila Alexandros Garden je „pet friendly“ objekat ušuškan u sopstvenom ograđenom parku koji se prostire na 3000m2. Nalazi se u mirnom delu Pefkohorija, na oko 500m udaljenosti od plaže, iznad hotela Akritas i Hesperides.  Smeštajne jedinice vile Alexandros Garden, se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu objekta. U ponudi su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji i četvorokrevetni apartmani. Svi smeštajni kapaciteti poseduju mini čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta – 5€ po danu), i ulaznu terasu. Studiji i apartmani koji se nalaze u prizemlju imaju dvorišni prostor u funkciji terase. Gostima je na raspolaganju lepo uređeno dvorište u kojem se nalazi bazen sa ležaljka i suncobranima, roštilj, garniture za sedenje, recepcijski deo sa toaletom – prava su preporuka da letovanje u Grčkoj provedete baš u ovim apartmanima u Pefkohoriju. Vila poseduje ograničen broj parking mesta, tako da parking mesto nije zagarantovano svim gostima vile.

GPS koordinate: N 39.9889558, E 23.6191065

Vila je pokrivena Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom apt/studiju.

U dolenavedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
130 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?