• STAR TRAVEL
    Pefkohori
    Vila Blue Ippokampos
  • Vila Blue Ippokampos
  • Vila Blue Ippokampos

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje STAR TRAVEL, Grčka, Pefkohori

Pefkohori Letovanje, Vila Blue Ippokampos

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Vila Blue Ippokampos se nalazi u glavnoj ulici, u neposrednoj blizini centra Pefkohorija, na oko 100m udaljenosti od plaže. Sastoji se od dvokrevetnih i trokrevetnih studija opremljenih kuhinjom, delom za spavanje, kupatilom i terasom sa garniturom za sedenje. Sve smeštajne jedinice su opremljene klima-uređajem (korišćenje nije uključeno u cenu i doplaćuje se 5€ po danu) i flat TV-om. Smeštajne jedinice se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu vile. Veličina studija je cca 20-25m² + terasa. Vila Ipokampos nema sopstveni parking.

Sve informacije vezane za Vaš boravak u Pefkohoriju, organizaciju izleta, kao i sve vrste pomoći, možete dobiti u predstavništvu agencije koje se nalazi u prizemlju ove vile.

GPS koordinate: N 39.987561, E 23.616507

Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom studiju.

U dolenavedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5 € po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
130 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?