• STAR TRAVEL
    Pefkohori
    Hotel Aloni
  • Hotel Aloni
  • Hotel Aloni

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje STAR TRAVEL, Grčka, Pefkohori

Pefkohori Letovanje, Hotel Aloni

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Hotel Aloni se nalazi u mirnom delu Pefkohorija na oko 450 metara udaljenosti od plaže. Sastoji se od studija i apartmana smeštenih u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Smeštajne jedinice čine trokrevetni studiji i dupleks četvorokrevetni apartmani sa dve odvojene spavaće sobe . Poseduju kuhinju, kupatilo i sopstvenu terasu orjentisanu ka dvorištu i bazenu.

Opremljene su klima-uređajem (korišćenje uračunato u cenu), flat TV-om i fenom.

Hotel Aloni poseduje veoma lep i poprilično veliki bazen sa odvojenim delom za decu. Za goste hotela korišćenje ležaljki i boravak na bazenu su  besplatni.

U sklopu hotela, u hladu maslina, nalazi se i mini dečije igralište. Gostima je na raspolaganju i bar sa zatvorenim i otvorenim delom. U toku celog dana možete uživati u toplim i hladnim napicima. Svakog jutra se služi i doručak od domaće pravljenih namirnica uzgajanih od strane ljubaznih grčkih domaćina, a doplata za isti se vrši na licu mesta po važećem hotelskom cenovniku.

Vila Aloni poseduje veliki i ograđeni sopstveni parking koji je besplatan za sve goste i koji se nalazi na 50m od kompleksa.

Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom apt/studiju.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
135 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?