• ELNOS TOURS
    Siviri
    GRČKA LETO - SIVIRI 2022
  • GRČKA LETO - SIVIRI 2022
  • GRČKA LETO - SIVIRI 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje ELNOS TOURS, Grčka, Siviri

Siviri Letovanje, GRČKA LETO - SIVIRI 2022

13 dana
12 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

SIVIRI je udaljen stotinak kilometara od Soluna, na zapadnoj obali "prvog prsta Halkidikija" Kasandre. Nalazi se u maloj uvali Termaikos (Solunskog) zaliva, okruženoj bujnom mediteranskom šumom i maslinjacima a ima samo 250 stanovnika. Siviri je popularan zbog prelepe peščane plaže (idealne za decu zbog postepene i blage promene dubine) i čistog mora a u vreme zalaska sunca nezaboravan je pogled na zapad i vrhove Olimpa.
Na šetalištu pored mora nalaze se brojni kafići, „beach" barovi, taverne, giroserije, poslastičarnice i prodavnice suvenira a u letovalištu je i veliki supermarket MASUTIS.
U južnom delu mesta, odmah u produžetku šetališta, nalazi se još nekoliko skrivenih peščanih plaža. Siviri je poznat po svom amfiteatru u šumi, gde se održava poznati letnji festival KASANDRA, sa brojnim kulturnim sadržajima - predstavama i kon- certima.
Putem kroz četinarske šume brzo se (autobusom ili automobilom) stiže do obližnjih letovališta plaža Skala Furka, Nea Skioni i Lutra a za sadržajne večernje izlaske predlažemo desetak kilometara udaljenu Kaliteu ili Afitos.

Smene

Od 29 maja do 27 septembra svakih dvanaest dana

Napomene o ceni

Cene su PO OSOBI U EVRIMA za najam smeštajne jedinice 12 noći/13 dana, a zavise od perioda letovanja i veličine studia ili apartmana.

U cenu je uključeno

NAJAM

U cenu nije uključeno

Autobuski prevoz, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, boravišne taksa

Cena od
40 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Siviri letovanje Siviri
GRČKA LETO - SIVIRI 2022

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?