• STAR TRAVEL
    Skiatos
    Vila Karafelas
  • Vila Karafelas
  • Vila Karafelas

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje STAR TRAVEL, Grčka, Skiatos

Skiatos Letovanje, Vila Karafelas

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Najam

Program putovanja

Vila Karafelas ima centralnu lokaciju u mirnom delu glavnog grada Skiatosa.

Moderna građevina, odličnog arhitektonskog rešenja, uklopoljenog u karakterstični ambijent ovog mediteranskog, koloritnog i kosmopolitskog grada.

Udaljena je samo 100 m od centra mesta sa živopisnom promenadom sa brojnim restoranima i tavernama, brojnim prodavnicama i mestima za zabavu.

Vila Karafelas iako je smeštena u gradu, udaljena je samo 350 m od dugačke i poznate plaže Megali Amos.

Neposredno do vile je i bus stanica odlično organizovanog lokalnog saobraćaja, odakle sa može otići do bilo koje poznate plaže na 14 km dugačkoj obali Skiatosa.

Pored vile Karafelas se nalaze supermarketi i raznovrsne prodavnice. Objekat preporučujemo parovima koji vole da posle dana provedenog na plaži, veče provedu u vrevi živopisnog glavnog grada Skiatosa.

Hotel ima bar, sopstveni vrt u atrijumu hotela sa negovanom travom i mediteranskim rastinjem, Wi-Fi internet – dostupan na recepciji.

Studio 02: prostrana soba sa dva standardna ležaja, u okviru sobe je kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovrajući broj osoba), klima, TV, kupatilo sa peškirima, balkon za sedenje i obedovanje.

Studio 03: prostrana soba sa jednim širokim (francuskim) ležajem i jednim standardnim ležajem, u okviru sobe je kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovrajući broj osoba), klima, TV, kupatilo sa peškirima, balkon za sedenje i obedovanje.

Klima – uključena u cenu.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

U cenu nije uključeno

Cena od
229 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?