• KONTIKI TRAVEL & SERVICE
  Sicilija
  Sicilija 2019
 • Sicilija 2019
 • Sicilija 2019

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje KONTIKI TRAVEL & SERVICE, Italija, Sicilija

Sicilija Letovanje, Sicilija 2019

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
 • Noćenje sa doručkom
 • Polupansion

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA

 1.dan BEOGRAD - KATANIJA Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Kon Tiki, dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme leta. Direktan čarter let do Sicilije u trajanju od dva sata. Transfer do izabranog hotela.

2. - 10. dan SICILIJA Boravak u hotelu na bazi usluga iz tabele.

11. dan KATANIJA - BEOGRAD Doručak. Napuštanje hotela, transfer do aerodroma prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Direktan čarter let za Beograd. Dolazak u Beograd nakon dva sata leta. Kraj programa.

NAPOMENA: Tačno vreme poletanja čarter leta biće poznato dva dana pre polaska.

  Smene

  Na 10 dana

  Napomene o ceni

  Uslovi plaćanja: - Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu banka Intese na dan uplate . Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. KonTiki Travel & Service doo Beograd ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja.

  U cenu je uključeno

  • Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, povratna avio karta na čarter letu AirSerbia na relaciji Beograd-Katanija-Beograd, povratni transfer aerodrom-hotel-aerodrom, usluge vodiča na srpskom jeziku, troškovi organizacije putovanja.

  U cenu nije uključeno

  • Aerodromske takse za odrasle i decu od 2-12 godina u ukupnom iznosu od 43,40€ (A/P BEG TAXA 21,42 € , RF TAXA 0,98 €, A/P CTA TAXA 21 €). Infanti ne placaju takse u Italiji. • Međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativni izleti i individualni troškovi, kao i svi ostali troškovi koji nisu navedeni pod “u cenu aranžmana je uračunato”. (Navedeni iznosi se plaćaju u agenciji u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.) •Doplata za gorivo YQ 20 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju doplatu za gorivo. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do momenta polaska na put. • Dodatno se plaćaju na recepciji hotela boravišne takse čiji iznos zavisi od mesta u kome se nalazi izabrani hotel. U hotelima koji se nalaze u Djardini Naksosu takse plaćaju svi stariji od 14 godina koje iznose 1 evro po noći po osobi u hotelima sa 3*, a 1.5 evra u hotelima sa 4* i 5*. U hotelima koji se nalaze u Taormini takse plaćaju svi stariji od 12 godina koje iznose 2 evra po noći po osobi u hotelima sa 3*, 3.5 evra u hotelima sa 4* i 5 evra u hotelima sa 5*. U hotelima koji se nalaze u Letojaniju takse plaćaju svi stariji od 12 godina koje iznose 0.5 evra po noći po osobi u hotelima sa 3* i 0.80 evra u hotelima sa 4*. •Dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi (deca 0-2 godine ne plaćaju).

  Cena od
  552 eur
  Više detalja
  Ponuda na sajtu agencije

  Povezane ponude

  YUTA - Anketa

  Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
  Letovaćete u?  Sve Yuta ankete