• JUNGLE TRAVEL
    Bangkok
    TAJLAND 12 DANA LETO
  • TAJLAND 12 DANA LETO
  • TAJLAND 12 DANA LETO

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje JUNGLE TRAVEL, Tajland, Bangkok

Bangkok Letovanje, TAJLAND 12 DANA LETO

12 dana
8 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

Dan 1:  Sastanak na aerodromu ''Nikola Tesla'' dva sata pre leta. Let iz Beograda za Bangkok sa presedanjem.

Dan 2: Dolazak na aerodrom u Bangkok. Transfer do smeštaja. Putovanje je počelo, upoznajemo se sa urbanom džunglom. Bangkok - “Grad anđela”- pruža vam potpuno novu dimenziju postojanja, nešto sasvim drugačije od svega što ste do sada doživeli. Grad nalik Njujorku, upakovan u istočnjačku filozofiju, paprene mirise i drugačiju atmosferu. Veče provodimo u nekom od najpoznatijih nebodera sa pogledom na nepregledna svetla Bangkoka. Zabava i osmesi do jutra. Noćenje.

Dan 3: Dan za fakultativni izlet – Maeklong Train Market i Plutajuća pijaca. Obilazimo Train market taman na vreme da vidimo kako voz kreće iz stanice i prolazi tačno kroz sredinu pijace. Prodavci ubrzano podižu tende i sklanjaju sve što smeta vozu da prođe. Voz odlazi, a mi razgledamo i kupujemo raznovrsno voće, povrće, cveće... Iza ne tako poznatog naziva Damnoen Saduak stoji jedna od najpoznatijih atrakcija Tajlanda – plutajuća pijaca. Na oko 100 km jugoistočno od Bangkoka nalazi se malo trgovačko mesto ispresecano kanalima izgrađenih još u XVlll veku. U duhu starih tajlandskih zemljoradnika krećući se čamcem kroz zelenkastu vodu polako se približavaju trgovci sa raznolikim ponudama. Starice sa slamenim šeširima uz osmeh nude najrazličitija jela, poslastice i sokove od egzotičnog voća na isti način kao i stotinama godina unazad. Povratak u Bangkok. Noćenje. 

Dan 4: Budimo se i krećemo na fakultativni izlet - Kraljevska Palata čija je izgradnja započeta 1782. godine, tokom vladavine kralja Rame I, osnivača Čakri dinastije, a potom postaje kraljevska rezidencija. U okviru Palate smešten je i Hram Smaragdnog Bude, najveća tajlandska svetinja, figura Bude isklesana od zelenog žada. Potom posećujemo Hram Zore (Wat Arun), Hram Ležećeg Bude (Wat Pho) sa ogromnom statuom dužine 46 metara i visine 15 metara, koja predstavlja prelazak Bude u nirvanu.  Noćna vožnja (autobus).

Dan 5: Dolazak u jutarnjim satima u luku, gde se ukrcavamo na brod kojim se vozimo do ostrva Pangan. Stižemo na ostrvo u luku Tong Sala, transfer do smeštaja. Kupanje, masaže, prelepe plaže, beli pesak, tirkizno, toplo more, fenomenalni zalasci sunca i izleti do obližnjih ostrva, učiniće da se osećate kao u raju. Noćenje.

Dan 6: Dan za fakultativni izlet i upoznavanje ovog neobičnog i posebnog ostrva – obilazimo plaže, uvale, prevlake i unutrašnjost ostrva. Neobične plaže, ljuljaške iznad sitnog peska, vodopadi. Vreme rezervisno za uživanje. Noćenje.

Dan 7: Fakultativni izlet na Ko Tao (Koh Tao), ostrvo kornjače i penjanje na čuvenu stenu iznad prevlake koja povezuje dva ostrva. Zelena i plava boja dominiraju nam ispred očiju, a mi uživamo u pogledu. Povratak na Pangan. Noćenje.

Dan 8: Fakultativni izlet - jahanje slonova (elephant treking). Imaćemo prilike da jašemo slonove okruženi neverovatnom vegetacijom ovog ostrva. Za one hrabrije i željne avanture mogućnost vožnje zip line-om. Povratak u smeštaj. Noćenje.

Dan 9: Slobodan dan za uživanje na Phanganu. Upijamo energiju ovog ostrva, vozimo se motorima, jedemo kokose, posećujemo lokalnu pijacu i probamo lokalne specijalitete. Mogućnost fakultativnog izleta do Anghtong Marine nacionalnog parka. Noćenje.

Dan 10: Napuštamo smeštaj, transfer do luke. Odlazimo sa ostrva oko podneva. Vožnja brodom, zatim autobusom do Bangkoka. Dolazak u Bangkok u kasnim večernjim satima (posle ponoći). Noćenje.

Dan 11: Napuštamo sobe u pre podnevnim satima. Poslednji dan u glavnom gradu Tajlanda. Kupujemo suvenire, ispijamo još neki Chang ili Singhu, osećamo ljutinu tom yum supe, grickamo pad thai na ulici i opraštamo se od zemlje osmeha. Večernji transfer do aerodroma. Let za Beograd sa presedanjem.

Dan 12: Stižemo u Beograd. Kraj putovanja.

Smene

04.07.2019.

Napomene o ceni

Uključeni: avion, sve takse, hotel 2*/3* - noćenje sa doručkom, transferi

U cenu je uključeno

- Povratna avio karta sa svim taksama na relaciji Beograd – Bangkok – Beograd - 3 noćenja sa doručkom u hotelu 2*/3* po lokalnoj kategorizaciji u Bangkoku (1/2 sobe) - 5 noćenja sa doručkom u hotelu 2*/3* po lokalnoj kategorizaciji na Ko Panganu (1/2 sobe) - Svi transferi prema planu i programu puta - Kompletna organizacija i usluge predstavnika agencije na destinaciji

U cenu nije uključeno

- Viza za Tajland sa jednim ulaskom (3600 dinara) i usluga viziranja (600 dinara) - Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji do 5 dana pred put) - Fakultativni obilasci i ulaznice za lokalitete i kulturno-istorijske spomenike - Individualni troškovi za vreme putovanja

Cena od
890 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete