• 1A TRAVEL
    Hamamet
    Golden Tulip Taj Sultan 5* - Tunis
  • Golden Tulip Taj Sultan 5* - Tunis
  • Golden Tulip Taj Sultan 5* - Tunis

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje 1A TRAVEL, Tunis, Hamamet

Hamamet Letovanje, Golden Tulip Taj Sultan 5* - Tunis

7 dana
8 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion
  • All inclusive

Program putovanja

TUNIS

Program Putovanja

a) Broj noćenja: 7, 10, 11 i 14

Avionom

Paket aranžman od 05.05.2020. do 25.09.2020.

 

Polasci: utorkom i petkom
 

Prvi dan danBeograd – Tunis Sastanak putnika na aerodromu «NikolaTesla», dva sata pre leta. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.

Pretposlednji dan: Tunis

Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.

Poslednji dan: Tunis – Beograd

Doručak ili lanč paket (u slučaju ranijeg leta). Transfer do aerodroma. Kraj programa.

 

Cena po programu je prikazana kao jedinstvena cena aranžmana koja se pretragom na web sajtu organizatora putovanja dobija nakon unošenja svih traženih parametara (destinacija, smeštajni objekat, datum polaska, trajanje aranžmana, broj osoba....)

Smene

U zavisnosti od polaska i broja noćenja i cena je različita.

Napomene o ceni

· Avansno u gotovini, platnim karticama, čekovima ili preko računa. 50% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pred put. · Čekovima građana sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 meseci, bez uvećanja cene aranžmana u našim poslovnicama. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu. · Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express) · Plaćanje na rate bez kamate kreditnim karticama Banke Intesa (do 6 rata). Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak na rate. NAPOMENA: Pre uplate čekovima i prijema istih, subagenti obavezno da kontaktiraju organizatora putovanja radi uslova i načina plaćanja. USLOVI PLAĆANJA: Sve cene su izražene u eurima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Za rezervaciju je neophodna uplata avansa od najmanje 50% prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća). Preostali iznos se plaća najkasnije 15 dana pre početka putovanja. Ove odredbe predviđene su Opštim uslovima putovanja 1 A Travel d.o.o. Usled promena na monetarnom tržištu agencija 1 A Travel d.o.o. zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo aranžmana.

U cenu je uključeno

· Avio prevoz redovnom linijom Tunis Air-a na relaciji Beograd - Tunis (aerodrom Tunis Carthage International Airport) – Beograd · Avio takse trenutno 89 € (22,4 € taksa aerodroma Nikola Tesla, 66,6 € taksa aerodroma u Tunisu. YQ taksa je uračunata ali je promenljiva i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta). Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine. · Troškovi organizacije putovanja 25 € po osobi (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine) · Transfer aerodrom Tunis – hotel - aerodrom Tunis · 7-14 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema uplaćenom aranžmanu · Usluge predstavnika agencije na destinaciji

U cenu nije uključeno

· Boravišnu taksu koja se naplaćuje na recepciji hotela od 01.11.2018, i to za hotele sa 3* 2 TND, a za hotele sa 4 * i 5* 3 TND, po osobi po danu. (1 TND = 0,3€ okvirno). · Putno zdravstveno osiguranje · Fakultativne izlete · Individualne troškove · Deca do 2 godine plaćaju 30€, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu · Ostale nepomenute usluge

Cena od
580 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete

Članice po slučajnom izboru