• FIBULA AIR TRAVEL
  Alanja
  HOTEL GOLD TWINS FAMILY BEACH - ALANJA, TURSKA
 • HOTEL GOLD TWINS FAMILY BEACH - ALANJA, TURSKA
 • HOTEL GOLD TWINS FAMILY BEACH - ALANJA, TURSKA

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje FIBULA AIR TRAVEL, Turska, Alanja

Alanja Letovanje, HOTEL GOLD TWINS FAMILY BEACH - ALANJA, TURSKA

7 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
 • All inclusive

Program putovanja

OPŠTE INFORMACIJE O SMEŠTAJNOM OBJEKTU

GOLD TWINS SUIT HOTEL 3* - MAHMUTLAR - ALANJA - TURSKA

Položaj: Gold Twins Suit Hotel se nalazi u regiji Mahmutlar. Udaljen je cca. 14 km od centra Alanje i cca. 140 km od aerodroma u Antaliji. 

Smeštaj: Hotel ima ukupno 62 smeštajne jedinice. Sve sobe su family suiti (1 dnevna soba, 1spavaća soba, sa vratima između soba, max 6 osoba) i imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, pločice, balkon ili terasu. 

Usluga: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj i kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (votka, gin, rakija, otvoreno vino i pivo, koncentrovani voćni sokovi, čaj, kafa) od 10.00h do 22.00h. AI koncept ne uključuje: sva uvozna pića, hranu i pića posle 22.00h, sveže voćne sokove, flaširana pića, limenke, sobnu uslugu, mini bar u sobi, tursku kafu.

Sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, snek bar pored bazena. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluge lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet kafe, kompjuterske igre, rent-a-car. Wi Fi je besplatan u lobiju.

Plaža: Hotelska privatna plaža je peščana i do nje vodi tunel ispod puta. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Korišćenje peškira za plažu uz doplatu.

Sport i zabava: Otvoreni bazen za decu i odrasle, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana i uveče, mini klub za decu tokom dana, igralište za decu. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi.

Napomena: Hotel ne prihvata rezervacije koje uključuju boravak samo osoba muškog pola u sobi. 

www.goldtwinshotel.com

Karakteristike obroka u hotelu Gold Twins 3*:
Neke namirnice koje su uobičajene za Evropu nisu sastavni deo Turske kuhinje. Kvantitet, kvalitet i raznovrsnost hrane zavisi od kategorije hotela i cene. Za razliku od naše, u ponudi turske kuhinje ima više testenina, svežeg i kuvanog povrća, voća, nešto mlečnih proizvoda, a manje mesa (meso se pretežno služi u kuvanim jelima) i mesnih prerađevina čiji je kvalitet ispod našeg standarda. U hotelu Gold Twins obroci se sastoje od 3-4 kuvana jela od povrća , čorba, nešto svežih salata. Piće obuhvaćeno All Inclusive uslugom (točeno pivo, stono vino, jedna ili dve vrste rakije, sokovi na rastvaranje) najčešće se služi u plastičnim čašama.

  Smene

  Smene su iskljucivo na 7 i 10 noci, koje krecu od 30.05.2020.

  Napomene o ceni

  U cenu je uključeno

  U cenu nije uključeno

  Cena od
  430 eur
  Više detalja
  Ponuda na sajtu agencije

  Povezane ponude

  YUTA - Anketa

  Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
  Letovaćete u?