• FOR YOU PUTOVANJA
    Belek
    Čarter, Hotel Crystal Family Resort & Spa, Belek
  • Čarter, Hotel Crystal Family Resort & Spa, Belek
  • Čarter, Hotel Crystal Family Resort & Spa, Belek

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje FOR YOU PUTOVANJA, Turska, Belek

Belek Letovanje, Čarter, Hotel Crystal Family Resort & Spa, Belek

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

BELEK LETO 2022, Hotel Crystal Family Resort  & Spa

 

Lokacija:
hotel Crystal Family Resort & Spa se nalazi na peščanoj plaži, 40 km od aerodroma Antalija, prostire se na površini od 23.000 m2 od čega je 15.000 m2 pod prelepim vrtom. Hotel ima ukupno 372 sobe, sastoji se od četiri zgrade na po pet spratova.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, tri a la carte restorana (turski, meksički i italijanski - deci do 7 godina nije dozvoljen ulaz) od kojih svaki može da se koristi jednom u toku boravka i sa predrezervacijom, šest barova, Wi-Fi internet (protok preko 56 kbps se plaća), dva otvorena bazena od kojih jedan ima tri tobogana, jedan zatvoreni bazen, tursko kupatilo, sauna, šok-tuš, džakuzi, fitnes centar.

Ponuda za najmlađe:
mini klub za decu od 4 do 12 godina, junior klub za decu od 13 do 16 godina, dečiji bazen sa akvaparkom, igralište, dečiji bife.

Sportske aktivnosti:
aerobik, akvabik, košarka u sali, tenis i stoni tenis, kuglanje, bilijar, stoni fudbal.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
luksuzna uvozna vina, luksuzni uvozni šampanjac, konjak, viski i neka druga uvozna luksuzna pića, sva alkoholna pića koja se poslužuju u terminu od 01:00 do 10:00 h, flaširana alkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, internet cafe, internet u sobi preko 56 Kbps, masaže, spa centar, frizer, sportovi na vodi, osvetljenje za teniski teren, oprema i časovi, sobna usluga, hemijsko čišćenje, telefon, kuglanje, bilijar, stoni fudbal, igraonica i video igrice.

Ležaljke, suncobrani, madraci na plaži i peškiri (uz karticu i depozit) su besplatni.

Sobe:
standardne sobe imaju klima uređaj, tepih na podu, TV, Wi-Fi internet, mini bar, sef, telefon, kupatilo, fen, balkon ili terasu. Porodične sobe se sastoje od dve prostorije u nizu od kojih je dečija prolazna i nema prozore, druga je roditeljska ima i prozore i balkon. Odvojene su vratima i u svakoj sobi se nalaze po dva kreveta. Imaju jedno kupatilo i jedan balkon. Opremljene su isto kao i standardne.

Ishrana:
ultra all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima - doručak i kasni doručak, ručak, večera, kasna večera po principu samoposluživanja, užine tokom dana, bezalkoholna domaća pića kao i neka strana pića, gozleme se služe od 11:30-16:30 h, snekovi od 12:00-16:30 h, 17:00-23:00 h kolači i keksi u lobi baru, vafli od 16:00-17:00 h, sladoled od 13:00-18:00 h, kolači i čaj od 17:00-18:00 h sve u Lagoon baru, kasni snack od 23:30-00:30 h, kasni snekovi u Lagoon baru od 00:30-07:00 h, poseban deo za dijabetičare i decu.

http://www.crystalhotels.com.tr 

Smene

od 7 do 14 noći

Napomene o ceni

po osobi

U cenu je uključeno

avio prevoz, takse, transferi, hotelska usluga, vodič

U cenu nije uključeno

covid dokumentacija, individualni troškovi

Cena od
490 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?