• FOR YOU PUTOVANJA
  Belek
  Čarter, Hotel Belconti Resort, Belek
 • Čarter, Hotel Belconti Resort, Belek
 • Čarter, Hotel Belconti Resort, Belek

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje FOR YOU PUTOVANJA, Turska, Belek

Belek Letovanje, Čarter, Hotel Belconti Resort, Belek

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
 • All inclusive

Program putovanja

BELEK LETO 2022, Hotel Belconti Resort

 

Lokacija:
Belconti Resort je hotel starijeg datuma koji se nalazi u Beleku od čijeg centra je udaljen 1 km, 35 km od Antalije, 30 km od aerodroma. Nalazi se na peščano-šljunkovitoj plaži koju okružuju borova i šuma eukaliptusa. Ima 596 soba od kojih je 426 u glavnoj zgradi dok su Club sobe u okolnim zgradama (bungalovima).

Hotelska ponuda:
glavni restoran, tri a la card restorana sa tradicionalnom turskom, italijanskom hranom i ribljim specijalitetima, bar, bar pored bazena i snek bar, dva velika bazena sa četiri tobogana, dečiji bazen, igralište, mini klub i animacija za decu, spa centar u okviru koga su đakuzi, turkso kupatilo, sauna, fitnes centar i centar lepote, frizer, šoping centar, Wi-Fi internet. 

Ponuda za najmlađe:
dečiji bazen, četiri tobogana, igralište, mini klub i animacija.

Sportske aktivnosti:
teniski tereni, stolovi za ping-pong, tereni za mini golf, košarku i odbojku na pesku, sportovi na vodi, fudbalski teren. 

Plaža:
hotelski kompleks se nalazi na privatnoj peščanoj plaži okruženoj sa borovom i eukaliptusovom šumom, a zgrada hotela se nalazi u bogatoj, lepo uređenoj bašti.
 
Usluge i aktivnosti uz doplatu:
tenis, osvetljenje na teniskim terenima, fudbal, stoni tenis, sportovi na vodi, igrice na računaru, masaže, tretmani lepote, frizer, uvozna pića, čuvanje dece, servis za pranje veša, doktor na poziv, a la carte restorani.

Sobe:
sve sobe su starijeg datuma i nameštaja, imaju klima uređaj, telefon, kupatilo s fenom, sef, mini bar, balkon ili terasu, Wi-Fi internet. Standardne sobe se nalaze u glavnoj zgradi, dok su Club sobe i economy sobe u bungalovima.

Ishrana:
ultra all inclusive -"sve uključeno" - prema hotelskim pravilima - doručak, kasni doručak, ručak, snek, večera (samoposluživanje - izbor više jela),  snekovi tokom dana, popodnevni sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima (uz ručak i večeru). 

Napomena:
naše mišljenje hotel kategorije 4* 

https://www.belconti.com/ 

  Smene

  od 7 do 14 noći

  Napomene o ceni

  po osobi

  U cenu je uključeno

  avio prevoz, takse, transferi, hotelska usluga, vodič

  U cenu nije uključeno

  covid dokumentacija, individualni troškovi

  Cena od
  490 eur
  Više detalja
  Ponuda na sajtu agencije

  Povezane ponude

  YUTA - Anketa

  Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
  Letovaćete u?