• FOR YOU PUTOVANJA
    Belek
    Čarter, The Land of Legends Kingdom, Belek
  • Čarter, The Land of Legends Kingdom, Belek
  • Čarter, The Land of Legends Kingdom, Belek

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje FOR YOU PUTOVANJA, Turska, Belek

Belek Letovanje, Čarter, The Land of Legends Kingdom, Belek

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

BELEK LETO 2022, Hotel The Land of Legends Kingdom

 

Lokacija:
hotel Rixos World The Land of Legends je smešten u mestu Kadrije, na površini od 17.000 m2 i hotel nema svoju plažu. Od aerodroma u Antaliji hotel je udaljen 27 km, a od grada Beleka 2 km. Od obale mora je udaljen oko 1,5 km. Hotel nema svoju plažu. Hotel se nalazi u sklopu velikog tematskog parka koji je otvoren 2016 godine. Hotel ima 401 sobu, od čega 380 deluxe soba, 20 apartmana i 1 predsednički apartman.

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni restoran Eternia, 3 a la carte restorana (brazilska i italijanska kuhinje), 5 barova, poslastičarnica, fitness centar, SPA i wellness centar, masaže, salon lepote, frizerski salon, tursko kupatilo, poluolimpijski unutrašnji bazen, dečiji bazen, prodavnice, tržni centar, butici, WiFi na celoj teritoriji, više od 70 tobogana, lazy river, bazen sa talasima, bazen za surfovanje, aqua park, tropsko ostrvo sa peščanom plažom i palmama, 5D bioskop, roller coaster na bazenu (Typhoon Coaster), Marine Zone akvarijum na otvorenom sa delfinima, ajkulama, pingvinima, plivanje sa delfinima i ronjenje u akvarijumu, delfinarijum, delfin stadion kapaciteta do 1800 mesta, aqua diskoteka, podvodni safari, animacije, dadilja, Kingdom dečiji klub namenjen deci svih uzrasta, stoni tenis, pinball, šah, igraonica, usluge hemijskog čišćenja, doktora, fotografska radnja. Gosti koji borave u hotelu plaćaju ulaz u aqua park.

Smeštaj:
U zgradi sa sedam spratova raspolaže sa deluxe sobama, deluxe connected sobama, junior suite, family suite, grand suite, terrace suite i kingdom suite. Deluxe sobe zauzimaju površinu od 38-43 m2 i ima balkon i 3D TV. Deluxe connected sobe zauzimaju površinu od 76-85 m2, sastoje se iz 2 spavaće sobe i imaju balkon ili terasu. Junior suite zauzima površinu od 79 m2, sastoji se iz dnevne i spavaće sobe i 2 kupatila i poseduje i aparat za espresso kafu i bežični telefon. Family suite zauzima površinu od 83 m2, sastoji se iz spavaće i dnevne sobe, ima balkon i 2 kupatila. Grand suite zauzima površinu od 108 m2, sastoji se iz dnevne i spavaće sobe, 2 kupatila i ima terasu od 30 m2. Terrace suite zauzima površinu od 130 m2, sastoji se iz dnevne i spavaće sobe, 2 kupatila i ima terasu od 30 m2 i svaki suite ima batler servis. Kingdom suite zauzima površinu od 283 m2, sastoji se iz 2 spavaće sobe, jedne dnevne sobe sa jacuzzi-jem, 3 kupatila, čajne kuhinje, trpezarije i garderobera. Svaka soba ima HD LCD TV, Play Station, mini bar (plaća se), klima uređaj, aparat za čaj i kafu, fen za sušenje kose, besplatan WiFi, 3D naočare.

Usluga:
all inclusive - „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima - doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera, snekovi, piće, domaća alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima (samoposluživanje – izbor više jela). 

Smene

od 7 do 14 noći

Napomene o ceni

po osobi

U cenu je uključeno

avio prevoz, takse, transferi, hotelska usluga, vodič

U cenu nije uključeno

covid dokumentacija, individualni troškovi

Cena od
490 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?